Categories Stil života

Veliko spremanje ormara: 10 odevnih komada kojih treba da se rešite ODMAH

Dosta češće idemo u kupovinu odeće nego što radimo čistku ormara. Tako da nam je ormar uglavno prepun odeće, ali nemamo baš puno izbora. Stoga je vreme da iz ormara izbacite ovih deset odevnih komada kako biste napravili mesta za one stvari koje ćete zapravo nositi.

Foto: Thinkstock

Stara pidžama

Iznošenoj i staroj pidžami u ormaru nije mesto. Stoga joj pronađite novu, udobnu i kvalitetnu zamenu koja će vam takođe dugo potrajati.

Haljina koju ste nosili na više od pet venčanja. Ili koju god brojku imate na umu.

Pročitaje i… Trikovi za produktivan dan

Vreme je da onda umesto te haljine u ormaru zauzme druga haljina ili komad koji ćete birati tokom odevanja za takve svečane prilike.

Odevni komadi bivšeg partnera

U ovom slučaju nije reč samo o komadima koji nepotrebno zauzimaju prostor u ormaru, već i o rađenju “emocionalne čistke” nakon koje ćete se osećati bolje.

Iznošeni grudnjaci

Većina grudnjaka izgubi svoj prvotni oblik nakon godine dana učestalog nošenja. No, na vama je da procenite koliko je vaš grudnjak iznošen i kada je vreme da ga izbacite iz svog ormara.

Besplatne majice

Majice s različitim logo i reklamnim natpisima koje ste dobili, ali nikad obukli možete pretvorite ih u krpe za brisanje prašine.

Kliknite na sledeću stranicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA