Categories Stil života

Zašto je super biti slobodna žena u tridesetima

Još uvek na svoj singl status gledate kao na nešto loše?

Vreme je da to prestanete da radite jer, ako se samo kratko pogledate u ogledalo, biće vam jasno da pred vama stoji pametnija, jača, iskusnija, sigurnija i samouvjerenija žena nego ikad pre.

Takve ste sigurno postale i kada je u pitanju ljubav, a i brojna istraživanja pokazala su kako se žene po tom pitanju takođe opamećuju u kasnim dvadesetima i tridesetima kada im se menja slika idealnog partnera i onoga što žele od života i ljubavi.

Evo zašto vaš samački život u ovim godinama uopšte nije loša stvar. Ko zna, možda vas ovaj tekst potstakne i da napokon izađete iz veze koja vas ne zadovoljava u potpunosti.

1. Možete bilo šta, sa ma kim i kad god želite

Niko vas ne drži da već sutra spakujete kofere i otputujete negde, pa makar samo na vikend, da ostanete celu noć mapolju, spavate celog narednog dana, odete na čak nekoliko dejtova i da na kraju krajeva radite baš sve što vam srce poželi.

2. Pametnije birate s kim ćete izaći na dejt

Sada dobro znate kakvog partnera želite, a kakvog definitivno ne želite, i nećete izaći sa bilo kim ili uskakati u vezu tek tako.

3. Bolje ćete se povezati s prijateljima

Kada ste solo, imate više vremena za druženje s prijateljima i porodicom, a to baš nikada nije loša stvar jer ćete se još bolje povezati.

Pročitajte i…6 stvari koje morate prestati da radite da biste bili srećniji

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA