Categories LJUBAV I SEKS

10 poteza kojim ćete ga napraviti ljubomornim

Psiholozi tvrde da je nesigurnost, kako u sebe, tako i u partnera jedan od najvećih uzroka ljubomore. Bez obzira na to koliko  je vaš partner siguran u sebe, neki klasični ženski potezi, u njemu će izazvati sumnju.

1. Flertujete sa drugim muškarcima

Igranje kosom i zagonetno smeškanje samo su deo suptilnog ženskog zavođenja. Flert može biti čisto bezopasan čin, zabava. Međutim, ukoliko razmenjujete poglede sa drugim muškarcima pred vašim partnerom, znajte da njemu neće biti prijatno.

2. Smejete se tuđim šalama

Ako je nešto smešno, prirodno je da ćete se tome i nasmejati i sigurno nećete  razmišljati o tome da li je šalu ispričao muškarac ili žena, sa druge strane, vašem partneru će to zapasti za oko. Pogotovu ako mu često spominjete kako su vam tuđe šale neodoljive, a on zna da duhovitost smatrate jednim od većih muških kvaliteta.

3. Obožavate poznate muškarce i glasno ih komentarišete

Vašim drugaricama je verovatno simpatično kada se pretvorite u tinejdžerku i sa uzbuđenjem pričate o Džordžu Kluniju, ali vašem partneru se to neće dopasti. On ne želi da sluša hvalospeve o drugim muškarcima, čak iako su oni na drugom kraju sveta.

4. Spominjanje muških kolega

Njega svakako zanima kako je protekao vaš dan na poslu, ali učestalo pominjanje vaših kolega zaparaće mu uši. Ukoliko ih još navodite poimenice, njegovo strpljenje će biti dovedeno u pitanje.

5. Dopisujete se s drugim muškarcima

Vaše prepiske sa drugim muškarcima, vašeg dečka dovode do ludila! Naročito ga iritira vaša prisutnost na društvenim mrežama, koja vam po njegovom mišljenju daje asortiman drugih, otvorenih opcija.

Pročitajte i…5 znakova da ste sa partnerom koji bi mogao postati nasilan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA