Categories LJUBAV I SEKS

17 navika koje vam mogu stabilizovati vezu već u ranoj fazi

Posle nekoliko meseci ili godina traganja za pravom osobom, konačno ste našli nekoga koga vredi zadržati pored sebe! Iako prve nedelje zabavljanja obično obeleže euforija, leptirići i ubrzan tempo, one su vreme u kome ćemo tačno utvrditi da li je veza koju smo započeli zdrava i da li postoji mogućnost da je u budućnosti podignete na viši nivo.

Zato na početku veze otvorite četvore oči, obratite pažnju na sitne znakove, koji vam možda izgledaju bezazleno, a zapravo su signali o tome u kom pravcu se razvija vaša veza.

Postoji 17 navika koje vam ukoliko ih regulišete mogu pomoći da vezu stabilizujete već u ranoj fazi:

1. Prebrzo ste se zaljubili

Ukoliko između vas postoji hemija i obostrane simpatije to je odlično, ali ne dopustite sebi da se zaljubite pre nego što budete sigurni da vaš partner o odnosu sa vama razmišlja na isti način. Pokušajte da ostanete trezne glave.

2. Prebrzo otkrivate svoje emocije

Sa svojim partnerom razgovarajte otvoreno, ali samo onoliko koliko on to isto čini sa vama. Ne iznosite previše nežnosti i ne reagujte ishitreno, jer muškarce na početku veze to može uplašiti.

3. Opravdavate njegove greške

Ukoliko na samom početku njegove neumesne postupke i šale opravdavate njegovim šarmom i dobrim izgledom, već ste pogrešili, jer će ove početničke sitnice vremenom početi da vam idu na nerve, a on to neće shvatiti jer mu na vreme niste stavili do znanja da vam tako nešto smeta.

4. Konstantno dopisivanje

Sasvim je normalno da se dopisujete, na početku ste i imate potrebu da se zbližite, ali preterivanje porukama može da postane mučno i dosadno. Zato svedite svoje  dopisivanje na prosek, dovoljno da postignete bliskost, a da imate i slobodu da normalno funkcionišete.

Pročitajte i…5 sitnica koje slobodno možemo prećutati partneru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA