Categories LJUBAV I SEKS

3 osobine zbog kojih se muškarci ne zaljubljuju u vas

Muškarci se teško zaljubljuju u žene koje imaju ove 3 osobine, a ako se prepoznajete u njima, možda je vreme da prestanete da se žalite kako nemate sreće u ljubavi i potrudite se da ove svoje osobine korigujete!

3 osobine koje su muškarcima odbojne:

1. Konstantna potreba za pažnjom

Svima nam je pažnja potrebna, ali ukoliko zahtevate konstantnu pažnju 24 sata, ne dajete mu prostora za sebe i stalno se žalite kako vam ne poklanja pažnju, možda bi trebalo da se preispitate, jer problem ovog puta nije u njemu!

2. Nesigurne ste

Nesigurne žene stvaraju probleme čak i tamo gde ih nema, a muškarcima je to često odbojno. Ako ste nezadovoljne svojim izgledom i to stalno naglašavate, velike su šanse da ćete stvarno postati neprivlačne muškarcu kome ste se pre dopadale. Stav i sigurnost su upravo ono što muškarca najviše privlači kod neke žene.

3. Ljubomorne ste

U zdravim dozama ljubomora je ok, ali ukoliko pravite scene zbog stvari zbog kojih niko normalan ne bi ljubomorisao postaćete jako odbojne!

Ako kod sebe prepoznajete ove osobine, trebalo bi da poradite na sebi i svom samopouzdanju, a kada same sa sobom budete zadovoljne, ljubav će vam iznenada pokucati na vrata!

Pročitajte i…3 najčešća razloga zbog kojih muškarci prestaju da se javljaju

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Foto: Thinkstock

Autor: T.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA