Categories LJUBAV I SEKS

3 tipa žene od kojih muškarci brzo odlaze

Vrlo često se u dugim diskusijama sa prijateljicama povede i tema o tome zašto muškarci tako često i jednostavno odustaju. Dame vrlo često previde svoje sitne postupke, gotovo bezazlene, koji pak muškarcima mogu veoma smetati. Zato je možda vreme da dame porazmisle o nekim svojim postupcima.

Muškarcima najčešće smetaju sitnice koje žene nesvesno rade, a ono što je nesvesno najteže je korigovati, jer kako da menjate nešto, što ne znate da radite?! Pošto ponekad ne znaju šta žene žele, ni kako da im priđu, muškarci jednostavno odustaju i odlaze bez objašenjenja.

Jedan od ključnih načina na koji žene razgrađuju vezu krije se u preuzimanju neke od sledećih uloga:

1. Žena koja mnogo čini, ali više očekuje

Žene koje u odnos ulažu i preko mere svoje mogućnosti, a nisu velikodušne i brižne, jedan su od tri tipa žena koje plaše muškarce. Ove žene čine sve da bi za uzvrat dobile još više. Stalno nabrajaju sve ono što su za partnera učinile, a muškarce to može da guši. Ovakav odnos ne može funkcionisati jer se iza slike velikodušnosti zapravo krije pritajena sebičnost.

Ovo o ženi govori mnogo, ona se oseća toliko nesigurno, da veruje da jedino time što je konstantno dostupna svom partneru može i da ga zadrži.

Pročitajte i…Kraljica lažnih nada: Da li serijski zavlačiš muškarce?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA