Categories LJUBAV I SEKS

4 nagoveštaja da niste zainteresovane, čak iako on deluje kao savršena prilika

Ponekad su prvi meseci veze jasan pokazatelj na čemu ste i kuda taj odnos dalje vodi. Iako sve izgleda savršeno, postoje signali, koji duboko u vama govore da nešto ipak tu ne štima. Bez obzira na vašu želju da ovoga puta uspete, neke stvari su jednostavno jasan znak da treba da krenete dalje.

Ukoliko se pronalazite u ove 4 situacije, trebalo bi da krenete dalje i pronađete osobu koja vam je zaista suđena:

1. Ne žuri vam se da se vidite sa njim

Ukoliko vam se neko stvarno dopada i između vas se rodila hemija, nećete moći da sačekate vaš sledeći susret. Nestrpljenje i leptirići u stomaku će vam stvoriti jak osećaj treme, međutim, ako ova euforija izostaje i vi stalno pronalazite razloge da eskivirate dejt već na samom početku, jasno je da ste hladnokrvni i da bi trebalo da što pre okončate taj odnos. Nije korektno trošiti nečije vreme, a još manje davati toj osobi lažnu nadu.

2. Lepe stvari koje vam priređuje, pomalo vam idu na živce

Kada vam se neko zaista dopada, čak i njegov jednostavan sms za dobro jutro biće za vas veliki gest. Ali, ukoliko ne reagujete na romantične i velike znake pažnje svog novog izabranika, znači da on nije ososba za vas. Bez obzira na sav njegov trud, vi ste idalje hladni. Možda bi trebalo da još jednom preispitate svoj odnos prema ovakvoj vezi.

Pročitajte i…10 stvari koje će ti se dogoditi kada naučiš biti sama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA