Categories LJUBAV I SEKS

5 načina da postanete njegov prvi i jedini izbor

Obično su žene te koje maštaju da se udaju i zasnuju porodicu, dok sa druge strane vlada mit da muškarce odluka o zasnivanju porodice plaši. Ali to je još samo jedan mit!

Istraživanja su pokazala da čak 95% muškaraca za jedan od glavnih ciljeva svog života smatra brak. Radi se samo o trenutku kada oni postaju spremni da se potpuno posvete, a to je uglavnom onda kada se osamostale i ostvare.

Druga i još bitnija stvar od samoostvarenja, jeste da se u njihovom životu  mora pojaviti prava žena!

Kada pronađe onu pravu, muškarac postaje potpuno posvećen i predan, jer ne želi da izgubi ženu koju voli!

Sad je glavno pitanje, kako da postanete baš ta, prava i jedina žena svome muškarcu?

Evo 5 stvari koje će vas učiniti njegovim prvim i jedinim izborom:

1. Potrebno je da oseti da želite baš njega

Pre svega mora da postoji jaka želja za vama kod njega, ali mu je još bitnije da oseti da vi želite njega. Muškarcima je strast veoma bitna  za vezu i žena je mora konstantno rasplamsavati. Da biste u tome uspeli, potrebno je da radite na obostranoj žudnji, na stvaranju napetosti i podizanju adrenalina. Na taj način, on će konstantno želeti da je pored vas.

2. Poštujte ga

Poštovanje je osnova svake veze, a muškarcima je možda i najbitnija stvar u vezi. Bez obzira na to koliko im je ljubav bitna, oni ispred nje stavljaju poštovanje. Razmislite zašto ste izabrali baš njega, zašto ga poštujete i zbog čega mu se divite, a onda se potrudite da to i njemu pokažete, jer muškarci svakako više cene dela od reči. Poštovanje ćete pokazati i kada priznate svoju grešku, i vi i on morate pokazati da ste jedno drugom bitniji od ega!

Pročitajte i…17 navika koje vam mogu stabilizovati vezu već u ranoj fazi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA