Categories LJUBAV I SEKS

5 sitnica koje slobodno možemo prećutati partneru

Da bi veza funkcionisala kako treba, neophodno je da se zasniva na dubokom poverenju. Jedino veza koja se zasniva na poverenju može opstati na druge staze. Stvari koje bismo od partnera sakrili, samo bi nas izjedale, a ništa ne bismo postigle. Međutim, da li sa svojim emotivnim partnerom treba da podelimo baš svaku svoju misao?

Postoje sitnice koje nam padnu na pamet sad, pa ih posle 10 minuta već zaboravimo. Iako su one za nas trivijalne i besmislene, naš partner ih možda neće smatrati kao bezazlene, i zato je ovakve misli, koje nisu od presudnog značaja za vač odnos, bolje zadržati za sebe:

1. Mislite da je konobar u vašem omiljenom kafiću veoma sladak

Ako u vašem odnosu postoji osoba koja bi mogla ugroziti vašu vezu, to biste svakako trebale podeliti sa partnerom i razjasniti situaciju. Međutim, ako vam je neko samo sladak u tom trenutku, a vrlo verovatno ćete se jako retko sretati, takvu stvar slobodno zadršite za sebe, ili je eventualno možete prokomentarisati sa svojim drugaricama. Ova nevažna simpatija, koju ćete zaboraviti za 10 minuta, mogla bi samo da napravi neprijatnu situaciju i svađu između vas i vašeg partnera.

2. Ne sviđa vam se kako kuva njegova mama

Temu njegovih roditelja  možete pokrenuti ukoliko osetite da se oni prema vama ophode s nepoštovanjem. Ali nema smisla spominjati kako vam se ne sviđa ručak koji je spremila njegova mama, ili kako su  vam priče njegovog tate dosadne. Ljudi su gerneralno osetljivi kada se kritikuju njihovi roditelji i porodica, pa je ovakve sitnice nepotrebno komentarisati. Naročito ako vas on vidi kao budućeg člana te porodice i očekuje da poštujete njegove roditelje.

Pročitajte i…Da li znate koji je najčešći muški kompleks?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA