Categories LJUBAV I SEKS

5 tipova muškaraca koje svaka žena želi i njihove najve

Oduvek je pilo problematično odrediti šta tačno žene žele, ali zato je vrlo jednostavno nabrojati tipove muškaraca na koje gotovo sve padaju, međutim, svaki od njih ima neke karakteristične mane sa kojima kasnije  žene moraju izaći na kraj.

Izdvajamo 5 tipova muškaraca na koje pada svaka žena, kao i njihove najveće mane:

1. Nepopravljivi romantik

Kupovaće vam cveće, ostavljaće slatke poruke po stanu, praviće romantične večere. Ovakav muškarac je pravi ideal iz filma, ali njihov veći problem je što su zaluđeni idejom ljubavi, pa ne umeju da izađu na kraj sa realnim problemima u vezi.

2. Šmeker

On ostavlja utisak savršenog muškarca, džentlmena. Čini sve da vas osvoji i vi osećate da je on onaj pravi, ali kako je po prirodi osvajač, kada vas jednom osvoji kao trofej, ubrzo ćete mu dosaditi i krenuće dalje.

3. Stariji muškarac koji zna šta želi

Žene kojima je dosta nezrelih balavaca, koji nisu sigurni šta žele od života, lako će se zainteresovati za nekog ko ima dovoljno životnog iskustv i zna šta želi, međutim ukoliko je razlika u godinama prevelika, taj problem se može okrenuti protiv vas.

4. Muškarčina

Pored njega ćeš se osećati sigurno i ženstveno, ali je krajnje ne osetljiv na nežnu žensku dušu, njega to blago rečeno davi.

5. Šarmer

Sa njim je život konstantna zabava, stalno ste u poletu i nasmejane, ali kada osete nedostatak vaše pažnje, postaće sve samo ne zabavni.

Pročitajte i…5 znakova da ste naporni muškarcima

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Foto: Thinkstock

Autor: T.V.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA