Categories LJUBAV I SEKS

6 situacija u kojima je drugarica bitnija od partnera

Kada uđemo u vezu, sasvim je normalno da nam partner postepeno postaje najvažniji, a neretko se može desiti da nenamerno zapostavimo prijatelje. Naravno da je ovakvo ponašanje uredu, međutim, negde na umu moramo imati i to da će partner jednoga dana, možda biti prošlost, dok prijatelji ostaju. 

Stoga, evo 6 situacija u kojima bi vaša prijateljica morala da vam bude prioritet:

1. Kad raskine sa dečkom

Ovo je situacija u kojoj ste joj prekopotrebni, zato ne smete tada da joj okrenete leđa, a naročito ne da biste provodili vreme sa svojim  dečkom. U ovom periodu morate joj posvetiti pažnju, jer joj je potrebna osoba od poverenja koja će da je uteši i sasluša.

2. Kada se ona odluči na raskid

Ukoliko je ovo situacija u kojoj je ona konačno odustala od momka, koji vam se nikako nije dopadao, nemojte likovati, njoj je sigurno bilo teško da prekine vezu sa nekim ko je godinama bio deo njenog života. Podržite je, ali ne naglašavajte da je to trebalo da uradi i ranije.

3. Kada je niste videli nedeljama

Dogovorili ste kafu sa drugaricom, a onda je vaš momak isplanirao savršen dan za vas. Koliko god ponuda bila primamljiva morate reći ne! Nju niste videli nedeljama, i toga dana ona je vaš prioritet! Potrudite se da vaš susret bude inspirativan i zabavan, da na taj način nadoknadi  dug period koji ste bile odvojene!

Pročitajte i…Bivši ima novu devojku: Ovo su četiri faze kroz koje ćete proći

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA