Categories LJUBAV I SEKS

7 razloga zbog kojih je ok ostaviti ga

Na početku svake veze, loše navike naših partnera samo se naziru, a mi smo tada još uvek u zaljubljenoj fazi i žmurimo na određene, iritantne navike, računamo na to da će se vremenom nešto promeniti, strpljivo čekamo, ali navike ostaju iste…

U nekom trenutku, te navike postaće veoma izražene, a vi nećete moći ništa da preduzmete, jer ste partnera još na početku prihvatili sa svim njegovim manama i vrlinama, i njemu će biti nejasno zašto vam te njegove navike tek sada smetaju.

Vi svakako niste u vezi da bi trpeli, pa evo nekih navika i postupaka, zbog kojih je sasvim ok da odete, čak iako sve ostalo štima:

1. Javlja se samo kad njemu odgovara

Tu je samo kada je njemu lepo i kada mu odgovara vaše prisustvo, a onda se naprasno ne javi danima, kada se ipak javi ponaša se kao da ništa nije zgrešio i čudi vam se što se ljutite. Neko ko sa vama ima ozbiljne namere ovako se ne ponaša!

2. Laže

Laganje se jednostavno nikome ne bi trebalo tolerisati, a naročito ne nekome sa kim delite svaki svoj dan.

3. Ne želi da čuje ne

Ne poštuje vaše odluke, a naročito one koje se kose sa njegovim. Kada kažete ne, za njega to ne znači ništa, a vama ne treba čovek, koji ne poštuje svoju reč.

Pročitajte i…7 koraka kojima žene stvaraju blokadu u ljubavi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA