Categories LJUBAV I SEKS

Činjenice o zaljubljenosti i ljubavi koje bi trebalo da zapamtimo

Iako se radi o samo jednoj reči, koja zvuči toliko jednostavno, o njoj se i dalje piše, postavljaju se mnoga pitanja i vode se najrazličitije diskusije. Radi se o ljubavi, najlepšem, ali i pomalo komplikovanom osećanju.

Ona nam može doneti lepe i manje lepe trenutke, euforiju koja će nam promeniti dan, ali i najveću bol koju smo do sada osetili.

Niko od nas ne može otkriti istoriju ljubavi i njen nastanak, jer smo svi mi nastali kao plod ove emocije, ali možemo biti svedoci mnogobrojnih ljubavnih priča od početka vremena do danas!

Sve faze našeg života prožete su pričom o ljubavi, ona nas prati kroz odrastanje i sazrevanje, sve do našeg poslednjeg dana. Ona je jedino što posle nas ostaje!

Šta je ljubav i kako je prepoznati?

Da bismo bili sposobni da volimo druge, moramo čuvati ljubav duboko u sebi. Ljubav znači poznavati sebe. Ako sebe poznajemo, prihvatamo i volimo,  nismo polovina koja traži svoju drugu polovinu, mi smo jedna celina, sposobna da u svoj život pusti isto tako celovitu osobu sa kojom se prepoznala.

Ljubav nije samo emotivna ljubav sa partnerom, već i ljubav prema porodici, prijateljima, ljubimcima, prirodi, a pre svega prema životu.

Pročitajte i…6 razloga zbog kojih on nije pravi za vas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA