Categories LJUBAV I SEKS

Govor tela: Pouzdani znakovi da vas zavodi

Čini li vam se da je kolega sa posla, prijatelj, sused ili prijateljičin rođak bacio oko na vas, ali niste sasvim sigurni, pomoći će vam saveti stručnjaka koji tvrde da postoje pouzdani znakovi pomoću kojih možete detektovati da “osumnjičena” osoba gaji prema vama romantične osećaje. Među signalima tajne ljubavi su širok osmeh, dugo gledanje u oči, mali dodiri te prekrštene noge i stopala okrenuta prema vama. Osoba koja pokušava prikriti osećaje često povlači i nervozno stišće odeću, igra se nakitom ili u rukama pomalo nervozno premeće neki predmet.

Ako je muškarac istinski zainteresovan, on se smeška, uspostavlja dug kontakt očima, popravlja odeću, uspravno stoji ili sedi, ramena pomiče unatrag, a prsa prema napred. Ako je na licu vaše prijateljice, dok razgovara s vama, uvek širok osmeh, to može značiti da prema vama oseća mnogo više od prijateljstva.

Podsvesno se osmehujemo kad smo uzbuđeni jer smo u blizini osobe koja nam se sviđa. Žene se češće služe dugim pogledom u oči, a njenu zainteresovanost razotkriće i igranje kosom koje je posledica želje da privuče pozornost na fizički izgled. Svaki od ovih pojedinačnih znakova može biti slučajnost,ali uočite li ih više puta ili više znakova, tada je verovatno da je osoba potajno zaljubljena u vas.

 

Njihanje nogom ne upućuje samo na nervozu

Ako žena, dok sedi, više puta prekriži noge te ih postavi tako da su joj stopala okrenuta prema vama, njen govor tela  znači da prema vama oseća duboku podsvesnu privlačnost. Lagano njihanje nogom dodatno ističe njenu senzualnu prirodu te simpatije koje oseća.

 

Slučajni dodiri znak su privlačnosti

Ako vas prijatelj u razgovoru često dodiruje, moguće je da je zaljubljen u vas, posebno ako uz to postoji još neki od znakova simpatije. Čak i kad se čini da su sasvim platonski i benigni, dodiri upućuju na to da privlačnost postoji. Iniciranje fizičkog kontakta najčešće je znak fizičke privlačnosti.

 

Približiću se, moram ti nešto reći…

Svaki put kad ste u društvu, on se potrudi da stoji ili sedi pokraj vas. To može biti pokazatelj njegove potajne želje da bude u vašoj blizini. Ako se u razgovoru još i diskretno naginje prema vama, to dodatno potencira signal da ga privlačite i da oseća duboku emocionalnu bliskost sa vama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA