Categories LJUBAV I SEKS

Jedna ženska vrlina plaši muškarce, a evo i koja

Kada biste muškarce pitali koje ženske kvalitete, osim fizičkih, ocenjuju kao najprivlačnije, sigurno biste dobili različite odgovore. Ono što je pohvalno je da ih privlače pametne žene, i većini muškaraca ne smeta ukoliko je njihova partnerka pametnija od njih.

Međutim, različita istraživanja su pokazala da ukoliko je žena u isto vreme pametna i ambiciozna, jednostavno je veoma teško da se pored nje muškarac oseća sigurno i muževno.

Jedno Harvardovo istraživanje je pokazalo da su mnoge žene toga svesne i da neretko zbog toga stavljaju svoje želje i ciljeve u drugi plan.

Zanimljivo je da muškarci neće zameriti ambicioznost jedni drugima, ali kada je u pitanju žena, to je jedan od kvaliteta, koji će ih uplašiti! Naučnici kažu da se odgovor krije u snažnije razvijenom muškom egu.

Žene koje su izrazito sposobne i imaju samopouzdanja, neće i nikada ne bi trebalo da odustanu od svojih ambicija, to je poruka za svaku od nas! Žena mora istražiti i izraziti svoje sposobnosti, i nema potrebe da se sklanja sa puta muškom egu!

Pročitajte i…Šta muškarci prvo primete na ženi koja im se dopada?

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Foto: Thinkstock

Autor: T.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA