Categories LJUBAV I SEKS

Kako da raskinete sa osobom koju volite

Za raskid se jako teško odlučiti, posebno ako niste spremni da krenete dalje. Raskid sa osobom koju volite, veoma je bolan, ali je nekada neizbežan.

Ponekad volite osobu sa kojom nikako ne možete biti srećni. Nema nikakve alternative, i koligo god se trudili, jedini način je da se raziđete. Ponekad je ljubav pustiti nekog da ode.

Raskid sa nekim koga volite, nije lak, ali nije ni nemoguć. To je ponekad najbolja opcija za vas i njega, a ljubav je spasiti svoj život, kao i njegov.

1. Preispitajte svoju odlučnost vezanu za taj postupak

Za raskid dugoročne veze najbitnija je odlučnost. To je vaš put ka novom životu i neophodno je da budete neodlučni. Bez odlučnosti nemoguće je uspeti u ovoj borbi sa emocijama, a ne postoji ništa više iscrpljujuće od konstantnih mirenja i raskida. Svakako preispitajte još jednom situaciju i ako imate razlog da spasite svoju vezu, možda vaša ljubav prevaziđe prepreke!

2. Ne trošite svoje vreme

Osećanja se polako raslojavaju. U jednom trenutku ćete prevazići tu ljubav. Ostaće u lepom sećanju, a vi ćete svakako biti srećni što se ta veza okončala kako treba, niste produžili agoniju. Svi mi aktivno radimo na tome da popravimo svoju vezu, međutim ako partner nije spreman za trud, ne trošite svoje vreme! Vreme je neprocenjivo i samo vaše.

3. Isključite ga iz svog života

Kada jednom raskinete sa tom osobom, potrebno je da je na neko vreme isključite iz života, jer je to jedini način da joj se ponovo ne vratite. Prekinite kontakt, ne proveravajte njegove profile na društvenim mrežama, krenite dalje i pomozite sebi da prebolite.

Pročitajte i…10 znakova da ste mu slomili srce

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA