Categories Ljubav

5 znakova koji otkrivaju da vaš dragi nikada neće odrasti!

Generacijski jaz ponekad može da bude smetnja na putu ka zreloj i ozbiljnoj vezi, ali ponekad se i vaš vršnjak može ponašati krajnje detinjasto, te da to bude povod zašto u vašoj vezi nešto ne štima. Otkrivamo vam pet znakova koji ukazuju na to da je vaš dragi klinac i da nikada neće odrasti. 

Foto: StockSnap

 

Planovi ostaju samo na rečima

Početak svake veze jeste izlaženje i postepeno upoznavanje. Međutim, ukoliko vaš dragi na samom početku veze govori o velikim planovima koja se najčešće izjalove, vreme je da se zapitate da li želite da nastavljate romansu sa osobom na koju ne možete da računate.

Vaš odnos nema ime

Nije uvek nužno definisati odnos i nazvati ga vezom, ali ukoliko želite da znate na čemu ste ipak je neophodno da imate nekakav definisan status. Ukoliko on izbegava razgovo na tu temu to samo pokazuje stepen njegove nezrelosti i neozbiljnosti.

Neprihvatanje odgovornosti

U svakoj vezi postoje male razmirice. Nemoguće ih je izbeći, ali kako će partner odreagovati na njih jasno će vam dati do znanja šta možete da očekujete od takve osobe.
Postoje ljudi koji jednostavno odbijaju da prihvate bilo kakvu odgovornost za svoja dela. Ako iz svake rasprave vi izađete kao glavni krivac, a vaš dragi “čist kao suza”, dobro razmislite vidite li budućnost s takvim partnerom.

Reaguje detinjasto

Najveća razlika između odrasle i nezrele osobe je u njihovom načinu reagiranja kada se suoče s različitim situacijama. Ovo se naročito može ispoljiti u trenucima kada im nešto smeta. Ako vaš momak ne može da pronađe miran način na koji bi vam izneo problem, a potom i racionalni predlog za njegove rešenje, reč je o nezreloj osobi.

Imate osećaj da mu stalno pridikujete

Ukoliko se osećate kao da stalno imate nešto da mu zamerite, te šta god on uradio nije dovoljno dobro, a načelno niste takva osoba, mala je verovatnoća da je problem u vama. Još ako ste i sami svesni da je takva situacija, verovatno vas osećaj ne vara. On se ponaša baš poput deteta.

Pročitajte i… 10 znakova da ste sigurno pronašli svoju srodnu dušu!


Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i pridružite nam se na Viber public chatu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA