Categories Ljubav

6 znakova koji pokazuju da je lud za vama

Uvek večno pitanje da li mu se sviđate i da je “zagrizao”. Predstavljamo vam nekoliko znakova koji će vam reći da je potpuno poludeo za vama.

Prijateljima priča o vama

Ukoliko po prvi put upoznajete njegove prijatelje, a oni o vama gotovo već sve znaju, budite uvereni da mi se jako dopadate. Znajte i da su ga zbog toga drugari verovatno već “urnisali” od zezanja.

Uživa sa vama

Nije teško primetiti da li neko uživa u vašem društvu ili ne. Ukoliko primetite da ga zabavljaju stvari koje radite zajedno, poput odlazaka u prodavnicu, pranje automobila, popodnevno dremanje, znajte da definitivno između vas postoji hemija.

Pokazuje osećanja

Ukoliko mu nijeteško da pokaže svoja osećanja prema vama, da li rečima ili delima, poput zagrljaja i poljubaca, i to u javnosti pred prijateljima, jasan je znak da mu se jako sviđate!

Nedostajete mu

On vam redovno šalje poruke i poziva vas, govori vam da je upravo “mislio na vas” ili vam je samo hteo “čuti glas”. Verujte, ovo govori puno.

Zaista se trudi

Ukoliko primetite da vam malim gestovima pokazuje da mu je stalo, on je pravi muškarac za vas. To može biti malo iznenađenje omiljenom čokoladom ili nešto sasvim drugo, što nije romantično. Muškarci i žene različito iskazuju i doživljavaju romantiku, a ovo je siguran znak da vas ne doživljava kao “bilo koga”.

Lepi ste mu

Ukoliko ga uhvatite da kradomice gleda u vas, ili vam gotovo svaki dan kaže da ste lepi ili da lepo izgledate, znajte da je ovo muškarac kojeg valja zadržati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA