Categories Ljubav

Da li vas ovi postupci čine očajnom devojkom?

Od kad je sveta i veka pa sve do danas postoje nekakva načela i nepisana pravila šta žena “sme”, a šta “ne sme” ili šta “bi” trebalo, a šta “ne bi” trebalo nikako da radi ukoliko želi da osvoji i zadrži muškarca svojih snova, jer sve se vrti oko toga, biti sa nekim u vezi. Poznato je već da postoje mnoga pravila koja sputavaju devojke da budu uono što jesu. Razbijamo mitove koje potvrđuju da izuzetak nije pravilo.

Foto: Pixabay.com

Nemojte dati do znanja muškarcu da vam se dopada!

Zašto da ne? Ne postoje nikakva istraživanja koja dokaziju da bi suprotno delanje imalo ikakav loš uticaj na muškarca. Ukoliko je zainteresovan za vas biće mu drago da mu stavite do znanja da vam se baš dopada. Pođite od sebe. Da li biste se lepše osećali da znate da ste poželjni ili ne?

Ne zovi ga prva!

Još jedno pravilo koje nema realno uporište. Ukoliko želite da ga nazovete slobodno to učinite. Ako vam se dopada i znate šta želite nema nijednog razloga zašto biste čekale da se on prvi javi.

Nikako ne spavajte na prvom dejtu!

I ovo pravilo nije tačno. Muškarci koje žele vezu želeće vezu bez obzira kada ste spavali, oni muškarci koji ne žele neće želeti pa makar dubili na trepavicama. Neke žene su spremne da glume sasvim drugu osobu samo zato da bi se svidele frajeru, a to znaju da rade mesecima. Budite ono što jeste.

Pročitajte i… Muškarci odgovaraju: Zašto kažu “Volim te” čak i kada to ne misle?


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA