Categories Ljubav

Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić: Sve je u razumevanju

 

Top-model i suvlasnica modne agencije “Models INC. Elite Model Look” Danijela Dimitrovska Amidžić i poznato TV lice Ognjen Amidžić formalno su neformalan par. I dok im je jedan od najemotivnijih utisaka s venčanja pre četiri i po godine bio protokolarni dolazak mladoženje u mladinu kuću, mnoge stvari rade na svoj, vrlo autentičan i moderan, način. Jedna od tradicija koja za njih nikada neće izaći iz mode jeste otvoreno pokazivanje i širenje ljubavi, koje imaju u izobilju, posebno za svog trogodišnjeg sina Matiju.

Piše: Maja Šarić
Foto: Hello Magazin, privatna arhiva

Prvo smo ih podsetili na njihov prvi susret, koji je bio vrlo formalan.
Ognjen: Prvi put smo se sreli kad je Danijela trebalo da gostuje kod mene u emisiji.
Ona je tada bila s porodicom u Beogradu, a ja sam se našao s njom, njenim tatom i sestrom da se dogovorimo o detaljima. Bilo je to pre sedam godina. Vrlo je fin utisak ostavila na mene. Doživeo sam je kao normalnu i prijatnu osobu.
Danijela: Tad sam bila baš profesionalna, kao i uvek kad je reč o sličnim stvarima. A za bilo šta drugo u tom trenutku bila sam nezainteresovana. Da mi je tad neko rekao da će situacija posle nekoliko meseci otići u nekom drugom smeru, ne bih mu verovala. Na mene je Ognjen tad ostavio utisak profesionalca, ali to je bilo sve.

Zbog čega se danas divite jedno drugom?
Danijela: Divim se kako na profesionalnom planu uspeva da opstane, u ovom vremenu u kom ništa nije lako, da bude na samom vrhu a da je opet s obe noge na zemlji. Divim mu se što je, bez obzira na uspeh, ostao normalan, pa je kod kuće sasvim običan čovek.
Ognjen: Ima mnogo stvari. Privatno, nemam šta mnogo da pričam, jer da ne mislim da je sjajna u svakom smislu – ne bih ni bio s njom. Divim se njenoj velikoj odgovornosti, posvećenosti, snalažljivosti i istrajnosti. Takva je i u poslu i kod kuće.

Postoji li neka partnerova navika koja vas dovodi do ludila?
Danijela: Prosto nije prirodno da jedno u drugom ne izazivamo i tu vrstu emocije. Smeta mi to što je Ognjen malo neodgovoran, u smislu nereda po kući. Mene to nervira jer sam baš uredna – volim da je sve na svom mestu, možda i previše.
Ognjen: Ali, to su sve moje umetničke instalacije.
Danijela: Kako da ne! A ja idem i rušim ih, jer mi nismo umetnička galerija. Ovo je porodični dom. Kad budem otvorila atelje, onda ćeš tamo moći da postavljaš instalacije.
Ognjen: Što se mog odgovora tiče, samo mogu reći da je Danijela za moj ukus previše pedantna.

Kad se prisetite svog venčanja, koji momenat izdvajate kao najlepši?
Danijela: Definitivno onaj kad je Ognjen došao po mene, u kuću mojih roditelja. To mi je bilo slatko, bez obzira na to što je tehnički bilo malo naporno – ja sam iz Požarevca, pa je morao sa celom svitom da dolazi iz Beograda. Ali, to je za mene i moje roditelje imalo simboliku, iako sam deset godina pre toga otišla iz porodične kuće.
Ognjen: Sve mi je bilo zanimljivo. Protokolarno je sve bilo vrlo lepo. Morali smo malo da se skrivamo od paparaca, kojih je bilo mnogo, pa nam je od početka do kraja bilo uzbudljivo.

Kako se Matija uklopio u vašu svakodnevicu i u kojim situacijama možete reći da je ”pravo vaše dete”, kad najviše podseća na vas?
Danijela: On je definitivno miks nas dvoje, što je i logično. Fizički se odmah vidi na koga baš liči. Što se tiče nekih drugih karakteristika, na svakodnevnom nivou vidim i Ognjena i sebe. Pre svega, Matija je mali šoumen, zabavlja sve redom po kući. Stvarno je jedno slobodno dete. Suštinski je dobar. I ne kažemo to samo zato što je naš. Možemo da ga povedemo bilo kuda i on će biti miran, a zabavan. To je ta naša kombinacija.

Kako se ljubav čuva u današnjem brzom vremenu?
Danijela: Ne postoje formula ni recept. Kad postoji emocija, onda tu nema šta posebno da se radi.
Ognjen: Osnova je da se partneri zaista dobro razumeju i da veruju jedno drugom. Vreme nas melje i zato je važno ”namestiti susrete”. Iako ti je dan prepun obaveza, moraš da odvojiš barem pet minuta za partnera, makar da popričate.
Danijela: Slažem se s Ognjenom u svemu. Uz razumevanje i poverenje, sve ostalo dolazi spontano.

Pročitajte i… Jelena i Branislav Tomašević: Sinovi su nam šifra za sreću 

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA