Categories Ljubav

Kolumna Žane Poliakov: Zaljubi se u svoj život, ponovo

Piše: Žana Poliakov,
Piše: Žana Poliakov,

– Ti vodiš život o kome drugi ljudi sanjaju. Zašto si došla kod mene kad nemaš nikakvih problema. Znaš da ja to vidim – obraća mi se skoro ljutitim glasom neobično lepa šamanka, neodređenih godina, poreklom iz Kazahstana. Ne znam ni sama zašto, samo sam poželela da je upoznam. Srećemo se u Indiji. Razne “stare“ prijatelje srećemo ovde. Kad sam joj rekla da sam došla iz radoznalosti, razbesnela se.

– Nisam ja zabavljačica niti cirkuska zabava – jedva sam je smirila nekako, a valjda sam se izveštila u radu sa “starim“ prijateljima kojima sam nešto dužna. Jedva je pristala da uđe u moj prostor da “čita“ i “razgovara“ sa duhovima i precima na mojoj “vremenskoj liniji“.

– Došla si ovde kao neki špijun, da me špijuniraš. Aha ti pišeš, o tome želiš da pišeš. Aha, sad mi je jasno – njeno siktanje se smanjuje. Zapravo, ništa ja nisam radila, ona je sve vreme razgovarala sa “nevidljivim“ i mahala zapaljenim drvcetom. Čudna stvar se desila sa mnom. Otkad dolazim u Indiju postala sam skeptik, više mi tu priču iz spiritualnog supermarketa ne prodaje niko. Magija je postala svakodnevna pojava. Ne tražim, samo se pronađem sa ovakvim ljudima kad imaju neku poruku za mene. Danas više ne morate da idete u hram ili crkvu da se molite, znate da je hram tu gde ste vi. Whenever you are, there is an entry point. Posrednici nam više nisu potrebni. Ne morate ni da molite nego da imate nameru. Viša svest je uvek sa nama. We are the Gods now.

– I ti si sad došla kod mene ovde sa svim tim znanjem, ti znaš da sve što zamisliš možeš da ostvariš, sad da vidimo zašto si stvarno došla – mora biti da sam bila grozna prema njoj u našim prošlim životima. – Znaš ta tvoja dilema o slavi… to nije tvoj ego trip, to je tvoj put. Svi tvoji preci se slažu. Duhovni svet te podržava, tebe slava neće defragmentisati. Imaš ti toliko divnih stvari da uradiš u ovom svetu, ne odbacuj krila i ne pravi sebi granice. Imaćeš kuće svugde u svetu, velike i prostrane, okružene zelenilom, obično pored neke velike vode. Zato i gubiš energiju povremeno, sama sebi sečeš krila. Pusti se, ti možeš da letiš. Bićeš u svim knjižarama sveta, ako hoćeš. Sad si nešto razočarana i frustrirana, ne ide tvojom brzinom, ha? Ne rade svi onako kako ti kažeš, jel? Not in this life – zanimljivo kako su svi svesni mog kraljevskog porekla. Bila sam baš grozan kralj, rekla bih.

Kliknite na sledeću stranicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA