Categories Ljubav

Naučite da odolite lošim momcima

Ako bismo nešto želeli da promenimo u svom odnosu prema muškarcima, to je što ne možemo da odolimo lošim momcima. Koliko god govorili sebi da ćemo da učimo na greškama svaki put kada nas razočaraju, posle nekog vremena opet se vraćamo na isto. Nažalost, taj scenario je univerzalan za skoro sve žene.

Verovatno ste se i vi nekada upustili u vezu sa nekim ko vas ni malo ne zaslužuje. Ipak, njegov osmeh, pogled ili to što je dobar u krevetu terali su vas da tonete dublje u vezu koja vam ništa dobro neće doneti. Retko kada će se desiti da ćete uspeti da promenite i da utičete muškarca kojem ništa ne značite. 

Da biste napravili prvi korak ka “izlečenju od loših momaka”, počnite više da cenite svoje vreme. Shvatite da biste sate koje ste proveli bezuspešno pokušavajući da ga naterate da obrati više pažnje na vas, mogli da da provedete ulažući u sebe i brinući o sebi. Umesto da oblačite samo haljine koje on voli, izvucite iz ormana ono šte se vama više sviđa.

I što je najvažnije, izbacite iz glave ideju da možete da ga promenite. Umesto da pokušavate da stvorite od njega muškarca kakvog želite, recite mu dovidjenja i bacite se u potragu za muškarcem koji je već kao stvoren za vas. Nikada se ne zna odkle može da naiđe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA