Categories Ljubav

Naučite kako da budete neodoljivi muškarcima

Sigurni smo da ste se hiljadu puta zapitali kako da postanete neodoljivi i budete pravi magnet za privlačenje muškaraca. Predstavljamo vam neke savete koji će vam pomoći da to i naučite.

Nemojte biti preterano ozbiljni i stalno se brinuti

Muškarci jednostavno ne mogu da odole ženama koje su srdačne, ne shvataju sve preterano ozbiljno, a posebno onima koje znaju da se nasmeju kada stvari postanu teške. Ako postanete preterano ozbiljne, zabrinute ili ne ostavljate dovoljno prostora za zabavu, bilo koji muškarac u vašem okruženju će se povući i izgubiti interes za vas.

Budite mladi duhom. Većina žena veruje da s godinama gube privlačnost zbog toga što se na njihovom licu i telu vide godine, međutim gubite privlačnost kada postajete stare u duši. Biti mlad duhom znači biti neiskvaren, razigran, detinjast i neopterećen odgovornostima. Muškarci osećaju kada je žena sveža i kada se čuva podalje od negativnosti tuđih mišljenja, kao i iscrpljenosti obvezama.

Privlačan govor tela. Stručnjaci kažu da se 93 % ukupne komunikacije odvija kroz govor tela i boju glasa, a tek 7 % rečima. Ako se usredsredite samo na to što govorite zanemarujete gotovo kompletnu komunikaciju. Smešite se, uspravite, lepo mirišite, budite opušteni…

Izbegavajte negativne emocije. Sve emocije izražavajte na pozitivan način, pa čak i one negativne. Pozitivne žene privlače muškarce poput magneta.

Nemojte biti nestrpljivi. Većina muškaraca vrlo je zahvalna kada pronađe strpljivu ženu. Nemojte puno forsirati. Prepustite se toku veze i dopustite da se razvija prirodnim putem. Zbog čega je strpljivost toliko privlačna?! Zbog toga što je veoma retka.

Brinite o sebi i doterujte se. Bez obzira što je unutrašnja lepota važnija, nemojte zanemariti onu spoljašnju. Zdrava i uredna kosa, lepa koža, pristojna šminka i garderoba… Ovo su stvari koje ne smete da ignorišete. Većina muškaraca od vas ne očekuje da budete supermodeli, ali morate voditi računa o sebi i svom izgledu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA