Categories Ljubav

Ne zaboravite na poljupce!

Sećate li se svog prvog poljupca? To je nešto što većina ljudi pamti celog života, ali tokom vremena zaboravimo da u poljupcima zaista i uživamo.

 

Parovi u dugim vezama, pokazuje jedno istraživanje, poljube se samo kada se sreću i kada se pozdravljaju, a ponekada i ti poljupci izostaju. Takođe, pokazalo se da skoro uopšte ne uživaju u poljupcima, već to rade iz navike.

Prisetite se kako vam je bilo na početku veze i koliko ste uživali u prvim poljupcima sa svojim partnerom. Neka poljupci budu sastavni i najveći deo vaše predigre i uvod u seksualne odnose, ali neka budu dugi i strasni kako biste zaista uživali u njima.

I vi i vaš partner osetićete osveženjeu i podmlađivanje vaše veze, jer ćete se prisetiti osećanja zaljubljenosti koji ste imali na početku veze.

1 komentar

  1. Evo ,opet izuzetak ,mislim da je zabluda to sto se potencira na tome da se pamti prvi polubac,pre bih rekla da se pamti pravi polubac koji vas podseca na voljenu osobu u trenucima kada ste bili zreli i znali da uzivate u tom polubcu ,a i znali sta zelite.To je poljubci koji se ne zaboravljaju sve dok ne pronadjete srodnu dusu sa kojom zaboravite sve sto je bilo pre nje i krecete u ispunjen zivot sa svim vrstama poljubca i osecate se kao da vam je to prvi put i ta osoba za vas postane sve .I polubci postanu sastavni deo vase s vakodnevnice koji joj daju lepotu i kada nailaze oluje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA