Categories Ljubav

Test: Da li je on Pravi?

Usred ljubavnih muka i dilema o tome da li je vaš muškarac vredan ljubavi, postavite sebi sledeća pitanja. Ukoliko pozitivno odgovorite na sedam, ili više, “zadržite” svog dragog. U suprotnom… Znate šta vam je činiti!

test

1. Da li vas je nečemu naučio?

Na spisku “veština i znanja” koje vam je dragi preneo nalazi se sve – od pecanja na štap do spontanijeg ponašanja u postelji. Generalno, ako nameravate da provedete život sa ovim čovekom, on mora da ga učini interesantnijim.

2. Da li možete da se složite sa tim da se ne složite?

Pica. Ne, lazanje. Pica. Ne, lazanje. Pregovori su deo svakodnevnice svakog para, a teme oko kojih pokušavate da sklopite sporazum, ili da pronađete kompromis, neiscrpne. Naravno, ništa od toga ne treba da izazove veliku krizu u vašoj vezi. Vaš čovek treba da bude sposoban da pravi razliku između važnog i nevažnog.

3. Da li mu verujete?

Ako je ikada izgovorio veliku laž, bićete obazriviji i zauzećete gard. Međutim, poverenje se ne izgrađuje samo na iskrenosti. Takođe treba da osećate da je vaš dragi uvek tu kada vam je potreban. Dakle, bez obzira na to da li vam pomaže da donesete važnu životnu odluku, ili da spremite stan, treba da mu verujete.

4. Da li imate samo vaš mali svet?

Znate… Zamišljenu oazu iz snova, samo vašu mimiku i reči čije značenje samo vi razumete. Intima se ne kreira samo u spavaćoj sobi.

5. Da li vam dozvoljava da provodite vreme sa svojom porodicom?

Čak i u slučaju da ne razume vašu bliskost sa porodicom, treba to da poštuje.

6. Nakon zabave, da li je on muškarac sa kojim želite da odete kući?

Flertujete koliko hoćete dok ste na zabavi, ali muškarac kojeg ste izabrali za ceo život treba da bude onaj sa kojim ćete da napustite žurku.

7. Da li vam se dopada kakav je u muškom društvu?

Niko ne kaže da treba da obožavate njegovo “pivsko” razmetanje, glasno navijanje i loše šale, ali to ne treba ni da vas vređa ili plaši.

8. Da li vaša porodica i prijatelji misle da je on dobar muškarac?

Ukoliko ljudi koji vas poznaju i vole ne mogu da shvate šta ste videli u njemu, možda je vreme da se zapitate: “Šta sam ja to videla u ovom čoveku?”.

9. Da li može da se izvini, a da ga “naterate” na to?

Ljudski je grešiti, a još je “ljudskije” priznati grešku i izviniti se. Vaš dragi treba iskreno da oseća pokajanje i želju da se iskupi za ono što vam je učinio.

10. Da li je duhovit?

Čak i ako nije vrhunski komičar, mora da poseduje elementarnu duhovitost koja će vas razgaliti u teškim trenucima.

11. Da li biste se udali za njega bez burme, svadbe i poklona?

Žene stalno sanjaju o venčanju iz bajke i srećnom životu posle toga. No, jedina važna stvar u braku jeste ljubav, a ne veliki prsten na ruci.

Autor: Life Content

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA