Žene u pedesetim proživljavaju drugu mladost

07.09.2012 u 16:00 časova Nema komentara

Veliki broj neudatih i razvedenih žena u srednjim godinama oblači se provokativnije nego kada su bile mlade da bi privukle pažnju muškaraca, otkriva novo istraživanje. 

Naučnici su uočili da je sve veći broj samih žena u pedesetim godinama koje nose izazovnu odeću, slede modni i životni stil poznatih ličnosti i kreću se po glamuroznim mestima. Istraživanje koje je sprovela internet stranica isme.com otkrilo je da čak petina žena koje imaju više od pedeset godina nastoji da izgleda izazovnije od tinejdžerki. Istraživanje je obuhvatilo hiljadu žena u dobi između 50 i 65 godina, a ispitanice su priznale da napokon imaju osećaj da mogu izabrati odeću koju žele, čak polovina njih je našla novog partnera, dok svaka deseta priznaje da je potražila partnera i uz pomoć interneta.

Trećina žena koje su učestvovale u ovom istraživanju tvrde da su upoznale potpuno nov osećaj slobode i da ne veruju da će se ikada ponovo skrasiti.

Ključne reči: ,
Sviđa mi se (1 glasova)
Loading ... Loading ...
Povezane vesti:

Ostavite komentar

Da bi se pored vašeg komentara uvek video vaš avatar idite na Gravatar servis, registrujte se i uz vaš email identifikujte odgovarajuću sličicu!
Vaš gravatar će biti isti kod svih komentara, na svim sajtovima koji podržavaju gravatare.