Znaci da je vreme za raskid

24.02.2012 u 23:00 časova Nema komentara

Ako sumnjate da se vaš brak ili veza bliži kraju, najteži korak je da priznate sebi i partneru da je raskid jedina opcija.

Koliko god da ste svesni da ako ostanete zajedno možete sebi da prouzrukujete samo još više tuge i nezadovoljstva, ljudima je teško da prihvate činjenicu da njihova veza ne može da opstane. Važno je da prepoznate znake koji ukazuju da je vreme za raskid i da objasnite sebi da, iako će biti bolno, to je u stvari najbezbolnija opcija, jer će s vremenom biti još teže napraviti prvi korak.

Ako ste primetili da više ne razgovarate sa partnerom o svemu, kao nekada, već da su vam jedine teme vremenske prilike ili događaji koje ste čuli u vestima, nema sumnje da je vašoj vezi došao kraj. Loša komunikacija je najbolji dokaz toga.

Takođe, dobar način da saznate da ni vi ni on više niste srećni u vezi je ukoliko se izbegavate i sve više vremena provodite odvojeno, kao i ukoliko ste oboje izgubili želju za seksom.

Budite iskreni prema sebi i ukoliko i pored svega toga ne možete da zamislite da živite bez svog partnera, razgovarajte sa njim i uzmite u obzir ideju da napravite pauzu u vezi da biste oboje shvatili šta želite.

Ključne reči: ,
Sviđa mi se (2 glasova)
Loading ... Loading ...
Povezane vesti:

Ostavite komentar

Da bi se pored vašeg komentara uvek video vaš avatar idite na Gravatar servis, registrujte se i uz vaš email identifikujte odgovarajuću sličicu!
Vaš gravatar će biti isti kod svih komentara, na svim sajtovima koji podržavaju gravatare.