Categories LJUBAV I SEKS

Savet muškarcima: Ovim navikama uništavate vezu!

Svaki međuljudski odnos zasnovan je na uzajamnom poverenju, a naročito emotivni. Poverenje je ključ za dugoročnu ljubav, jer pruža osećaj sigurnosti i znate da kraj sebe imate osobu na koju se uvek možete osloniti. Pa ipak, često nekim našim ishitrenim postupcima, ili iritantnim navikama, koje se ne trudimo da iskorenimo, ugrozimo ukazano poverenje.

Ovoga puta savetujemo muškarce, koje bi navike trebalo da iskorene, da bi sačuvali svoju vezu od eventualnog kraha:

1.Niste raspoloženi za kompromise? 

Krajnje je vreme da to promenite! Kvalitetan odnos zasniva se upravo na kompromisu. Potrebno je da dvoje ljudi uvidi kvalitete, ali i mane onog drugog, da ih prihvati i da se njima prilagodi. Jedino na taj način veza ima smisla. Na ovaj način pokazujete da vam je bitnije sopstveno uživanje od zajedničkih interesa, ali to naravno ne znači da od svoje izabranice ne očekujete da sledi vaše ideje, njoj je to dužnost. Ovo morate iskoreniti, jer u suprotnom pokazujete partnerki da ste sebični i terate je da preispita vaš odnos.

2. Nikad vas nema kada ste im najpotrebniji

Otkazujete dogovore u poslednjem trenutku, ne javljate joj se na telefon, ignorišete poruke… Da li bi to radila osoba od poverenja? Naravno da ne bi, pa nemojte ni vi. Trebalo bi da se vaša devojka kraj vas oseća sigurnom, da uvek zna kome može da se obrati i da vi budete njen najveći oslonac.

Pročitajte i…Ovo smo svi radili: 6 grešaka zbog kojih se razočarate u ljubav

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA