Categories Seks

5 erotskih fetiša zbog kojih nikako ne treba da se stidite

Vi ne treba da osećate krivicu ako želite da se malo igrate u krevetu. Predstavljamo vam pet fetiša, koji se već dugo smatraju “normalnim” i kojih uopšte ne bi trebalo da se stidite.

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Mnogi ljudi imaju različite fetiše. Fetiš ne znači strast da se nose pelene za odrasle ili kostimi od perja. U stvari, to je kada volite nešto što ne predstavlja uobičajeni seksualni objekat. Prema Samanti Li Alen, koji proučava seksualni fetišizam, fetiši se obično razvijaju još u detinjstvu.

Pročitajte i… Ispovesti slavnih: Poznati otkrili svoje omiljene seksualne poze i fetiše

Dakle, koje su to seksualne sklonosti najčešće?

1. Cipele
Rezultati istraživanja je pokazala da se svaka peta žena raduje zbog novog para cipela više nego svojim ljubavnicima. Ali, cipele kao objekat seksualnog uzbuđenja – uglavnom preferiraju muškarci. “U kulturi postoji toliko erotskih slika sa visokim štiklama, da su postali simbol ženske moći za muškarce koji vole žensku dominaciju,” kaže Alen. Međutim, u nekim slučajevima, fetiš prema cipelama može govoriti o pravim željama da se izbegne seksualna interakcija. “To je način za indirektno fantazirate,” – kaže ona.

Koji se još fetiši nalaze na ovoj listi pogledajte na sledećim stranama… 

1 komentar

  1. Jel spada ljubav u fetis?I primetila bih da zadnjica kao deo tela koje pruza zadovoljstvo nikako ne moze spadati u fetise.moze samo u erogene zone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA