Categories Seks

Čari erotske masaže

Telesni dodir je najprirodniji način kojim partneri međusobno komuniciraju. Dodiri ruku mogu mnogo neposrednije od reči da izraze osećanja. Rukama izražavamo naklonost i telesnu bliskost. Otkrićemo vam zašto je erotska masaža odlična za zbližavanje dve osobe i kako da svoje igrarije u krevetu započnete na ovaj način.

Erotska masaža pozitivno deluje na naša čula i pruža nam jedinstven osećaj. Kako biste svom partner pružili savršeno uživanje, potrebni su vam dobra volja i nekoliko kapi aromatičnog ulja za masažu. Najbolje je da započnete polako prelazeći vrhovima prstiju po telu vašeg partnera.

Krenite od potiljka. U zadnjem delu vrata nalazi se izuzetan splet nerava, te će vaš partner uživati dok ga masirate od vrata prema temenu glave. Izmasirajte, potom, partnerova leđa. Razmažite ulje za masažu po njegovim leđima i lagano masirajte. Obema rukama klizite preko partnerovog tela i pazite da ne pritiskate previše. Zatim pređite na zadnjicu. Muška zadnjica savršeno reaguje na sve nadražaje. Ne zaboravite da izmasirate i partnerove noge. Krenite od kolena naviše, pa preko spoljne strane butina do unutrašnje. Gornji deo nogu muškaraca je vrlo osetljiv. Kada osetite da je pravi momenat, dodirnite ga “tamo dole” kako biste povećali njegovo uzbuđenje. Ukoliko osetite da mu to prija, poigrajte se i njegovim testisima. Dodirujte ih pažljivo vrhovima prstiju.

Pošto ste rasplamsali strasti, erotsku masažu zamenite masturbacijom ili oralnim seksom. Biće vam zahvalan do neba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA