Categories Seks

Otkrijte skrivene erogene zone

Naša tela su puna erogenih zona, onih očiglednih, poput usni, rata, pradavica, polnog organa, ali i onih ne baš toliko poznatih i očiglednih. Evo nekoliko delova tela za koje možda niste znali da mogu povećati uzbuđenje u krevetu, i muškarcima i ženama.

Kosa i koža glave

Dodirivanje kose i igranje sa njom stimuliše kožu glave i podstiče bolje raspoloženje. Zato sledeći put predigru započnite prolaskom prstiju kroz njegovu kosu ili laganom masažom glave.

Uši

One nisu tu samo za slušanje slatkih zavodljivih, senzaulnih ili “prljavih” reči. Uši su prepune ultra-osetljivih nervnih završetaka. Zato se odlučite za laganu masažu sa nežnim ritmičkim dodirima palacem i kažiprstom. Koristite usne i jezik da istražite područje iza ušne školjke, i lagano ga gricnite za ušnu resicu.

Unutrašnji deo bedara

Ovo područje je mekano i veoma osetljivo na dodire, jer je prepuno nervnih završetaka. Lagano ljubite, ližite i masirajte prstima ovo područje. Kad ste već u ovom području, posvetite se malo i kolenima, posebno zadnjem delu kolena.

Dlanovi i zglobovi

Vrhovi prstiju su jednako osetljivi kao usta i genitalije. Zato mu priuštite fantastičnu masažu dlanova – masirajući ceo dlan i svaki prst posebno. Pažnju posvetite i zglobu. Uzbuđenje će biti još veće ako nakon toga upotrebite i jezik i usne.

Stomak

Stomak, posebno njegov donji deo, blizu je genitalija, pa je ovo područje veoma osetljivo na stimulaciju. Stomak traži nežniji dodir – mazite ga vrhovima prstiju, od vrha prema dnu, a zatim polako ubrzavajte brzinu i ritam dodira. Nemojte zaboraviti ni na bočne strane struka, koje možete stimulisati i malo čvršćim dodirom.

Leđa

Stimulisanje i masaža leđa može jako da uzbudi većinu muškaraca. Zamolite ga da legne na stomak, a vi sedite na njegovu zadnjicu. Tako ćete imati najbolju dostupnost po celim leđima. Krenite s laganim dodirima vrhovima prstiju, tek toliko da probudite žnervne završetke u leđima. Zatim počnite da masirate čvršćim pokretima i upotrebite ulje ili losion za telo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA