Categories Seks

Pet pokazatelja da je dobar u krevetu

Ukoliko ste i dalje u dilemi da li da napravite sledeći korak sa muškarcem sa kojim ste počeli da se zabavljate, postoji nekoliko znakova koji će otkriti da li je vredan titule vašeg novog ljubavnika.

Sjajan seks, odnosno onaj koji ćete poželeti da ponovite više puta s tom osobom, nije samo stvar obdarenosti i veštine. Partneri za pamćenje su oni koji će se pobrinuti za vaše potrebe i učiniti sve kako bi vam udovoljili.

Džentlmen

U seksu, kao i ljubavi, važne su sitnice. Otvara li vam vrata, pušta li vas prvu, nazove da proveri kako provodite dan, ne zaboravi da pita za važan poslovni projekat? Sve su to sigurni znaci da misli na vas. Ako je pažljiv i džentlmen izvan kreveta, verovatno će takav biti i kad se ugase svetla.

Zna kako da vas dodiruje

Muškarac koji samo želi da vas odvuče u krevet, dodire čuva samo za postizanje cilja. Veliki ljubavnici cene senzualnost, izvan i unutar spavaće sobe. Dakle, ako se viđate sa muškarcem koji vam dok večerate preko stola dodiruje ruku, dodiruje vam leđa dok prolazite kroz hodnik ili vas drži za ruku dok šetate parkom, on će vas i u krevetu dodirivati po pravim mestima.

Ne vrti se sve oko njega

Neki muškarci su sami sebi najvažniji. Radite samo ono što se njemu radi, jedete ono što se njemu jede, gledate filmove koje on voli. Shvatate le gde to vodi? Ako vas pita kakav vam je bio dan, ide u vaše omiljene restorane čak i ako nije veliki obožavatelj te vrste hrane ili vas češka po leđima dok na kauču gledate romantičnu komediju, vaša sreća će mu biti najvažnija u i izvan kreveta!

Nigde ne žuri

Muškarac kojeg više zanima vaše telo nego vi, želeće što pre da se zavuče u vaš krevet. Ukoliko mu se pridružite prerano, vrlo brzo će zbrisati. Muškarac koji je zainteresovan za vas i želi da vam postane ljubavnik, zna da se čekanje isplati. Dakle, ako kaže – pričekajmo ili nigde ne žurimo, znači da je spreman da investira u vođenje ljubavi.

Uz njega se osećate prelepo

Kod seksa koji će vam pomutiti pamet, stvar je u tome da se osećate slobodno i nesputano, jer znate da vas partner ceni. Takav muškarac obasipaće vas komplimentima. Čak i zbog načina na koji vas gleda, osećaćete se seksi, pametno i atraktivno. Ta hemija će se razbuktati i u krevetu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA