Categories Seks

Šta vaša seksualna maštarija govori o vama?

Žene maštaju o čokoladi, maštaju o cipelama, torbama i savršenim muškarcima, međutim često imaju i zločeste seksualne maštarije o kojima retko progovaraju na glas, međutim to ne znači da one ne postoje. Bez obzira na to što većina žena svoje maštarije nikad ne pretvori u stvarnost, psiholozi kažu da one često mogu otkriti dosta o osobi koja ih sanja. Pogledajte šta vaša maštarija govori o vama.

Seks na brzaka

Maštate o prezgodnom tipu kojeg upoznajete u klubu, i s kojim se nakon flerta i nekoliko razmenjenih pogleda upuštate u seks? Uz to, sanjate da ste u toj situaciji vi ta koja dominira i određuje pravila igre, odnosno, maštate o divljem seksu bez emocija. Vi ste žena koja je u stvarnom životu jako emotivna, ali zato u svojim fantazijama odlazite u svet neobaveznog seksa kako biste dobili poštovanje za koje osećate da ga ne dobijate dovoljno u stvarnom životu.

Kako maštariju pretvoriti u delo: Kad vaš partner najmanje očekuje, iznenadite ga nekim divljim i dominantnim seksom. Neka on bude iznenadan, vatren i zločest. Vi odigrajte glavnu ulogu, ako treba čak mu svežite ruke maramom.

Želite da vas gledaju

Sanjate o tome kako vas treća osoba posmatra dok vodite ljubav? Vi ste osoba koja je prirodno sklona egzibicionizmu, međutim osećate se sputanom zbog okoline u kojoj živite.

Kako maštariju pretvoriti u delo: Ako ste u vezi, svoju fantaziju podelite s partnerom što će ga dodatno napaliti prilikom seksa. Ukoliko ste solo zavedite zgodnog konobara, nepoznatog tipa u kafiću ili nekoga koga već dugo želite, ali neka to bude kratko i slatko.

Maštate o grubom seksu

Sanjate o seksu u kojem ste potčinjeni? Vi ste osoba kojoj nedostaje samopouzdanja i niste spremna za preuzimanje inicijative u krevetu. Ta osobina se provlači i izvan kreveta – u svim odnosima tražite osobu koja će biti dominantna.

Kako maštariju pretvoriti u delo: Ukoliko želite da ispunite svoju maštariju podelite je s partnerom, međutim kada vam je ispuni vodite računa o tome da se možete osećati ili jako dobro, ili jako loše jer vam ovakav postupak može spustiti samopouzdanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA