Tri stvari koje u spavaćoj sobi pale svaki put

05.03.2012 u 10:30 časova Nema komentara

Samo nekoliko uzbudljivih ideja može da osveži vaš seksualni život, ako mislite da ste upali u kolotečinu. Bacite se na posao, učinite ga interesantnijim i zadovoljite svog partnera sitnicama za koje je potrebno samo malo mašte i doza odvažnosti.

Donji veš

Senzualnost koju žena pokazuje kada nosi iazovan donji veš može dodatno da raspali strasti u spavaćoj sobi. Odugovlačenje skidanja gaćica je nešto što muškarca dodatno uzbuđuje, produžuje predigru te uzrokuje još bolji seks.

Lizni me

Moć oralnog seksa nikada neće izbledeti, a može da se izvodi na razne načine. Ukoliko želite da postignete maksimum, koristite jezik i prepustite se trenutku. Partner će vam biti zahvalan do neba.

Masturbacija

Poznato je da žene koje su potpuno sigurne u sebe i svoju seksualnost nemaju poteškoća s masturbacijom, što uglavnom koriste kao vrlo moćno oružje. Maženjenje pred partnerom može biti vrlo erotično za vas, ali i za vašeg muškarca.

Ključne reči: ,
Sviđa mi se (1 glasova)
Loading ... Loading ...
Povezane vesti:

Ostavite komentar

Da bi se pored vašeg komentara uvek video vaš avatar idite na Gravatar servis, registrujte se i uz vaš email identifikujte odgovarajuću sličicu!
Vaš gravatar će biti isti kod svih komentara, na svim sajtovima koji podržavaju gravatare.