Categories LJUBAV I SEKS

Stručnjaci su nam pojasnili šta možemo smatrati prevarom

Iako neverovatno zvuči, ponekad u vezi niste sigurni da li bi neki partnerov postupak trebalo da doživite kao prevaru ili ne.

Zato je najbolje rešenje da definišete šta doživljavate prevarom. 

To je naprimer posebno nezgodno odrediti  u nekim situacijama, poput flerta, kada je teško povući granice, a granice uvek zavise od toga kakva je neko osoba.

Zato je najbolje da još na početku partneru jasno objasnite gde su vaše granice, kako se posle ne bi izvlačio da nije znao i da je pogrešio.

Evo nekih situacija koje se u vezama ponekad dešavaju, a mogle bi se smatrati prevarom:

1. I dalje ima profil na društvenoj  mreži poput Tindera

Ukoliko još uvek ima profil na nekoj od aplikacija za flertovanje i dejtove, da li vas vara? Imate potpuno pravo da sumnjate, jer zašto biste imali profil na ovakvoj društvenoj mreži, osim ako ne tražite zabavu sa strane. Naravno da postoje i drugačije mogućnosti da se u ovoj situaciji objasnite sa partnerom, ali vaša sumnja je neminovna.

2. Prati bivše devojke na društvenim mrežama

Čak iako se iz ovog postupka ne vide jasne namere za prevaru, stručnjaci smatraju da se ovde krije prvi korak na tom putu. Potrebno je da se sa partnerom porazgovara o tome zašto još uvek prati bivšu devojku, možda ipak ima dobar razlog za to.

Pročitajte i…3 najčešća razloga zbog kojih zaljubljenost isčezava kod žena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA