Categories Veze

Muškarci će, nažalost, uvek ostaviti ženu koje vole u ove 4 situacije

Nažalost, ljubav ne može uvek sve da pobedi. Koliko god da je jaka i da ste rešeni da opstanete kao par, postoje situacije i okolnosti kada će se muškarci jednostavno povući. Možda je zaljubljen više nego što možete da zamislite, ali određene stvari mogu da stanu svemu tome na put… I vodite računa – ponekad je i u vama “problem”.

Guliver/Getty Images
Guliver/Getty Images

1. Želite da ga promenite po svaku cenu 

Nažalost, mali broj žena na vreme shvati da se muškarci ne vaspitavaju – to se radi sa dečacima i tinejdžerima… U zrelim godinama, jači pol ima formiranje navike i obrasce ponašanje. Zbog ljubavi je u stanju da promeni neke stvari i napravi kompromise, ali ako pokušate da u potpunosti promenite svog partnera, to se neće dobro završiti. Između ostalog, da li želite da budete sa čovekom koji više nije ono što je bio u trenutku kada ste se u njega i zaljubili? No, problem je i to što će muškarac početi da se oseća nesigurno i kao da nije dovoljno dobar… Vremenom, on će jednostavno krenuti u potragu za ženom koja će ga voleti onakvog kakav on jeste.

Pročitajte i… Balkanci su šarmantni i posebni, ali kada ovo rade, oteraju svaku ženu

3 komentara

  1. Pa dobro, i nije da nije istina sve ovo, ali mozda kada je zvocanje u pitanju!!! Mozda ipak da shvate da nam je to nekako urodjeno, da volimo da zvocamo, da moramo da primetimo, da je uvek iza svega najbolja namera, i da ih naprosto volimo…

  2. Pravi muskarac ne ostavlja tako lako zenu koju zaista voli…Mozda,ako bi bila u pitanju neka teza patologija;-)Ovako,mnogo mu je teze izvuci se iz odnosa koji mu ne prija i preseci sve,nego sto je zeni,koliko god to neverovatno zvucalo…

  3. Niko ne voli mrgude i kada neko zvoca.Gde si bio i slično.Da se menja kasno je.To je vec izgrađena ličnost.Treba da se zapitamo da li bi se mi menjali zbog nekog,ne bi.E tako ne bi ni oni zbog nas.Da je hteo da bude drugaciji bio bi.A ako zelite da menjate nekog i ocekujete da se taj neko menja zbog vas,e onda stvarno ocekujete čudo!Zasto bi se menjao?Razlozi.Mozda je upravo otišao od devojke koja je zelela da ga promeni i nije uspela u tome.I teško da će neka uspeti.Uporedjivanja ne vole bas kao sto ne volimo ni mi.Zasto bi uvek spominjao bivse i koga je jos briga za to?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA