Categories Veze

Neće mu ni pasti na pamet: Pravi muškarac nikada neće tražiti od vas ovih 10 stvari

Prepoznajte da li pored sebe imate pravog partnera koji zaslužuje svu vašu pažnju…

Foto: Thinkstock

Da pređete preko izliva besa

Vaš partner nema pravo da traži od vas da prihvatite njegovu ljutnju i nervozu samo zato što je imao težak dan ili je pod stresom. Pravi muškarc će se truditi da ne upoznate ovu njegovu stranu i bes će skocentrisati na pravo mesto, a ne na vas.

Da glasate za istog kandidata ili stranku

Politički izbori su lična stvar i vaš partner nikada ne bi trebao da traži od vas da ga javno podržite u političkim stavovima s kojima se ne slažete.

Da minimalizujete vaša postignuća

Ljubomora je prilično česta u ljubavnim vezama, ali tražiti da minimalizujete svoje uspehe kako bi do izražaja došli njegovi je zaista neprimereno. Ako postanete inferiorna verzija sebe, to vama neće doneti radost, a vašem partneru neće pomoći da zadovolji ego.

Pročitajte i… Ne mešajte ljubav i ljubomoru: Upozoravajući znakovi da imate posla s frajerom koji želi da vas kontroliše

Da prestanete da plačete

Partner nema pravo od vas da zahteva da ne pričate o svojim osećanjima. Zadržavati stvari u sebi je toksično, a razgovor o problemu pomaže da se dođe do korena problema.

Da mu ispričate sve o svojim bivšima

Ako ste ekstrovertna osoba, delite sve što želite, ali zapamtite da nikada ne smete osećati pritisak da pričate o svojoj intimi. Pravo svake osobe je da ostavi detalje svoje seksualne prošlosti u prošlosti.

Kliknite na sledeću stranicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA