Categories Veze

Sadašnji dečko i srodna duša ne mora da bude jedna ista osoba: Ovo su glavne razlike!

Ne mešajte ova dva termina, jer nekada jesu jedna ista osoba, ali u večini slučajeva nažalost nisu. 

Foto: Thinkstock

Rekli biste da ova dva termina imaju potpuno isto značenje, zar ne? Međutim, postoji nekoliko ključnih razlika i njihovo razumevanje će vam pomoći da shvatite koji su vaši emotivni životni ciljevi i kakva vrsta veze vam, shodno tome, odgovara.

Srodne duše često odu nakon što ispune svoju svrhu u vašem životu

Vaša srodna duša danas možda to neće biti sutra. To je zato što srodna duša dolazi sa svrhom da vas nauči nešto o vama samima. Uči vas dragocenim veštinama ponašanja u vezi koje ćete primeniti na neki lepši odnos u daljem životu – sa nekim drugim.

Životni partner, sa druge strane, je tu da uradi mnogo više. On je tu da raste sa vama kroz svaku etapu vašeg života. Povezanost koju osećate sa partnerom je i duhovna i praktična i samim tim odoleva zubu vremena.

Pročitajte i… Momci su nam odgovorili na jedno važno pitanje: Zašto nisu hteli vezu s dobrim devojkama?

Vaša srodna duša je često oličenje vas samih

Ne mislimo fizički, naravno. To bi bilo malo čudno. Ono što želimo da kažemo je da će njegova životna priča i pogledi na svet biti vrlo slični vašim. U tom trenutku, to vam pruža mogućnost da naučite dosta o sebi. Kada ste s njim, kao da proučavate mapu sebe. Međutim, postoji jedna loša stvar u svemu tome – vaše mane i loše navike su takođe jako slične. U kontekstu duže veze, to često ne funkcioniše.

Razumljivo je da vam je potreban neko ko deli neke od vaših interesovanja, ali vam treba i neko ko će vam se suprotstaviti ponekad. Tu na scenu stupa životni partner! Njegove osobine su možda drugačije od vaših, ali upravo to čini da budete zajedno zauvek. To je ono što vam je potrebno da održite svoju vezu i razvijate se kroz život.

Kliknite na sledeću stranicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA