Categories Veze

Šta treba da zna svaka moderna princeza koja je u potrazi za Gospodinom Pravim

Ljubavni život velikog broja devojaka i žena u Srbiji često podseća na seriju Seks i grad: sa mnogo peripetija, ali bez srećnog završetka. Kažu da imamo najlepše žene, a toliko njih nema ko da zagrli pred spavanje. I kao da to nije dovoljno, ljudi ih prečesto pitaju šta to sa njima nije u redu kada su još uvek “same”.

Foto: Pixabay

S druge strane, iznova razočarane svakim narednim koji je na prvi pogled tako mnogo obećavao i delovao da je „on taj“, mnoge pomenute dame su nepokolebljivo zaključile da „normalnih muškaraca nema“. Tako dobijamo vrzino kolo koje je maltene nemoguće raspetljati: u jednom trenutku ćeš se zaista zapitati šta ti fali kad si sama dok te život iznova uverava da su ipak „svi isti“.

Korak 1: Dosta je bilo!

Najpre se ljubazno zahvalite svima koji izražavaju zabrinutost za vaš ljubavni život.  Niste ni vi njima asistirali dok su birali životnog partnera. Zatim postanite naprasno gluvi na sve savete iz okoline i magazina, načelno s onim da treba spustiti kriterijume. Idealna veza treba da se desi vama, a ne njima.

– Dakle, početno i krucijalno pitanje nije da li je dotični gospodin super, cool, da li je zgodan i da li bi se dopao mami i prijateljicama, već: Kako izgleda tvoja idealna veza? Da li si u njoj opuštena i slobodna? Koji su osnovni elementi koji je čine? Da li su to možda poverenje, prijateljstvo, poštovanje i podrška sa neophodnom dozom romantike? Humor? Profesionalna podrška? Ili nešto sasvim drugo – kaže Neva Rajković, autor radionice “Kreiraj idealnu vezu” u okviru projekta Kreiranje uspeha i dodaje da sve počinje slikom idealne veze, a ne karakteristikama našeg idealnog muškarca.

Prema njenim rečima, slika idealne veze treba da bude vezana za sam odnos, a ne za specifikacije partnera. Dakle, ponajmanje je bitno kako on izgleda, čime se bavi, da li ste dobar par u očima javnosti i tako dalje.

Pročitajte i… Odložite krunu, dame! Princ na belom konju neće doći…

Kliknite na sledeću stranu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA