Categories Veze

Šta treba da zna svaka moderna princeza koja je u potrazi za Gospodinom Pravim

Foto: Pixabay

Korak 2: Zbogom predrasudama!

Usled protoka vremena i niza razočaranja stvorili smo tj. usvojili, niz predrasuda, klišea, ograničavajućih uverenja koja umnogome utiču na naše poimanje veza i samim tim partnerskog odnosa.

Kombinacija ovih faktora je u stvari vrlo nelogična, ako pogledamo na koje sve (svesne ili nesvesne) kriterijume prosečni Gospodin Pravi mora da odgovori. S jedne strane, kompletiranje zahteva koje naše okruženje postavlja (uslovljavanje), dok sa druge strane (nesvesno) misliš da tako idealnog tipa ne zasluzuješ, ne možeš da ga nađeš, ili da on nikada neće izabrati tebe (uverenja). Da i ne pominjemo onaj unutrašnji “glasić” koji ti stalno suflira sve klišee kojih može da se seti – kaže Neva Rajković.

Ona savetuje da je potrebno osvestiti predrasude i ograničavajuća uverenja i raditi na oslobađanju od njih. Iako ovaj proces deluje teško i komplikovano, ipak je relativno jednostavan. Ono čime treba da se vodi svaka moderna princeza je upravo slika idealnog partnerskog odnosa i osećaj koji on budi u njoj, nezavisno od karakteristika (modernog) princa.

Radionice “Kreiraj idealnu vezu” su upravo osmišljene da vam u tome pomognu. Održavaju se tokom cele godine u prijatnom okruženju i malim grupama kako bi svaka polaznica dobila maksimalnu pažnju.

Većina polaznica je istakla da je najvrednije što su dobile, pored oslobađanja od ograničavajućih faktora, vizija kako idealni partnersi odnos treba da izgleda i način kako da, prema sopstvenim parametrima, do njega dođu. Njihove utiske možete pogledati OVDE

Pročitajte i… Muškarci odgovaraju: Da li manjak novca u džepu utiče na njihovo samopouzdanje?


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA