Categories Veze

Tri greške zbog kojih ljubav ne dolazi u vaš život

Zašto ne možete da krenete dalje? Zašto ljubav nikako da zakuca na vaša vrata? Čini li vam se da se vrtite u začaranom krugu iz kog nema izlaza? Da se nikada neće pojaviti onaj pravi? Mislite da je Bog za sve ljude na svetu stvorio nekoga, samo za vas ne? 

Ako vam kroz glavu neretko prolaze ove i slične nedoumice, moguće je da ste jednostavno “zaglavljeni”. Zaglavljeni zbog nesvesnih grešaka koje uporno i svakodnevno ponavljate, a koje blokiraju dobre emocije i nove romanse. Zaglavljeni zbog navika koje sabotiraju energiju ljubavi…

Da li ste “uhvatile” sebe kako ponavljate neke od sledeća 3 obrasca? Ako je odgovor potvrdan, jasno je – ljubav vas zaobilazi isključivo zbog toga.

1. Još uvek živite u prošlosti

Ako ste i dalje na bilo koji način vezane za bivšeg partnera, bilo to samo kroz raspitivanje o njemu ili pregledavanje njegovih profila na društvenim mrežama, najverovatnije nije ni došao trenutak da krenete dalje. Pokušajte da se saberete, dajte sebi još vremena, ne jurite u novi odnos i dobro razmislite šta nije funkcionisalu u prošlom odnosu. Šta ste iz njega naučile, koje su vaše nove težnje? Dok ne očistimo tragove prošlosti, za svetlu budućnost nema mesta.

Pročitajte i… Jedan tip žena najteže pronalazi stalnog partnera… I to je potpuno neshvatljivo!

Kliknite na sledeću stranicu…

1 komentar

  1. Dajte sansu je glavna stvar. Naravno ne bili kome i bilo kakvom, ali je dati. Milion puta sam bila svedok da drugarice nece da pruze sansu momku samo zato jer nije visok, nema fakultet ili pun dzep, zivi s roditeljima, ma kao da su zigosani…
    Ali strasno verujem u to da svi dobiju ono sto zasluzuju. I da svi koji ostaju zajedno, zajedno su s jakim razlogom. I da, znam da je najtezi prelazni period, i da dok se “taj” iscekuje nema utehe, ali verujem u moc pozitivnih misli, uvek i zauvek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA