25+ i singl: Kao na optuženičkoj klupi

by | septembar 1, 2015
Autorka teksta: Mina Aleksić

Autorka teksta: Mina Aleksić

…BAŠ TAKO SE OSEĆALA MINA NA NEDAVNOM DEJTU KOJI SE NIJE ZAVRŠIO KAKO JE OČEKIVALA…

Kažu da je sasvim u redu kad nekoga baš mnogo volite i istovremeno mrzite, jer ponekad i najdraža osoba može da izazove i te kako veliku količinu nervoze i ljutnje.

Jednom sam u jeku svađe svog momka gađala šerpom punom gulaša, jer mi je sve vreme nešto zvocao. Drugi put sam hirovito želela da izletim iz stana, a on je zaključao vrata, pa sam bila prinuđena da iskačem kroz prozor. Ipak, svađe su, s druge strane, apsurdne ako do njih dolazi još na samom početku muvanja s nekim momkom. Bez obzira na to da li dečka poznajete dugo ili ne, nepotrebno je raspravljati se s njim pre nego što ste uopšte i ušli u vezu.

Elem, nedavno sam bila na ”morskom” dejtu – s momkom kojeg sam upoznala tokom letovanja. Seli smo u jedan divan restoran uz obalu i naručili vino. ”Popićeš samo dve čaše”, rekao je kroz kiseli osmeh i dodao: ”Ne želim da moja buduća devojka mnogo pije. Video sam ono veče u klubu kako si stukla nekoliko koktela”. Ponovo je napravio neku zabrinutu facu, a ja sam ostala zatečena.

Da pojasnim, uopšte nisam neko ko se ubija od alkohola, a i da je tako – to se ne govori na trećem sastanku! ”Svi smo pili, bio je Majin rođendan”, pokušala sam da se opravdam. ”Jel’ si zato obukla onako kratku suknjicu u kojoj ti se sve videlo?”, nastavio je s propitivanjem. Da li se to u njemu rodila ljubomora već nakon nedelju dana poznastva?! Osim toga, ne moram ni da spominjem kako je ta suknja bila sasvim normalne dužine!

Dejt se polako pretvarao u pakao – usledio je još niz pitanja koja su vodila ka zaključku da je dečko totalni control freak! U jednom trenutku otišla sam do toaleta da se umijem od stresnog preznojavanja, a kada sam se vratila – moj udvarač je držao moj mobilni u rukama. ”Zvala te je drugarica, pa sam se ja javio. Nije znala ko sam. Ne mogu verovati da joj još uvek nisi ispričala da postojim u tvom životu?“

Uzimanje mog telefona bez mog odobrenja mnogo me je naljutilo. Počela sam ozbiljno da se svađam s njim, a rasprava je rezultirala njegovim odlaskom. Ostala sam za stolom – s flašom vina i sa dve porcije lignji. Naravno, nisam sve popila i pojela sama – dok sam umirala od smeha drugarice su pristigle u pomoć. Da sve bude još smešnije, meni je i račun ostavio da platim!

U knjižarama vas čeka Minina prva knjiga “Dnevnik jedne ključaonice”

U knjižarama vas čeka Minina prva knjiga “Dnevnik jedne ključaonice”

U knjižarama vas čeka Minina prva knjiga ”Dnevnik jedne ključaonice” (Laguna, 699 din.)

Foto: Miloš Ljubičić

Tagovi: