Zašto čekati jesen, probajte već sada karmine za narednu sezonu

by | avgust 24, 2015
Autorka teksta: Aleksandra Dimitrijević

Autorka teksta: Aleksandra Dimitrijević

Devojke često vole da kategorizuju boje u garderobi po godišnjim dobima – pastelne za proleće, bele za leto, tamnije za jesen. Međutim, u beauty industriji vladaju drugačija pravila. Iako su ove sezone u trendu vesele i jarke boje, i jesen nam donosi prelepu paletu – od bogate crvene, preko zemljane braon pa do živopisnih narandžastih tonova koji će zadovoljiti svačiji ukus. A koje ćete boje nositi na usnama naredne sezone pročitajte u nastavku.1

Nežna boja lavande asocira na buđenje proleća. Ona se uklapa sa svim vrstama odeće, pa zato ove jeseni poznati brendovi poput YSL, NYX, Kat Von D predlažu upravo ovu nijansu, a da vaše lice ne bi delovalo hladno i bezbojno dodajte malo rumenila na obraze.

Nastavak potražite na sledećoj stranici

2

Tako elegantna da laska svakom licu – boju fuksije krasi bogata tekstura koja daje vašem licu svežinu i dozu glamura a možete je nositi u bilo koje doba dana. Jedno je sigurno – sa ovim karminom nećete proći nezapaženo.

8 najvećih grešaka koje pravite prilikom nanošenja ruža

3

Dobar crveni ruž je od vitalnog značaja. To je najbolja opcija za glam make up, a ove jeseni u trendu je cigla crveni kakav smo videle na Naeem Khan reviji. Maskara i karmin u ovoj boji biće dovoljni za neodoljivi party izgled.

Kako da našminkate usne kao Merilin Monro

4

Dok je svetlonarandžasta vladala tokom leta za jesenji make up spremite tamnije nijanse. Ovo je idealna boja za bakarni ten koji se zadržao nakon odmora, a ako dodate malo bronzera delovaćete zavodljivo i smelo.

Kako da vam ruž traje što duže

5

Lepe, negovane i nenapadne usne jedan su od najlepših ukrasa na licu, a taj efekat dobićete karminom u nude boji koji nikada ne izlazi iz mode. Uz nijansu koja odgovara vašem tenu lako ćete postići nežni dnevni look, dok za večernje izlaske i decentan, seksi izgled ovaj karmin kombinujte sa naglašenim očima.

Ostale moje blogove pročitajte OVDE

Tagovi: