Kako se obući za večernji izlazak tokom leta

by | jul 30, 2015
Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Nisam od onih žena koje kada se udaju i dobiju decu zaborave na sve ostale, kao i na društveni život. I pored svih obaveza, za sve se nađe vremena. Ipak, moram priznati da kako imam predugačak staž kada su izlasci u pitanju i sigurno bih bila jedna od najstarijih u svakom klubu, proteklih nekoliko godina retko idem u provod. Sve se svelo na to da se radujem pozivima na venčanja, rođendane ili slično kako bih se pošteno izđuskala. Ipak, kada se pruži neka dobra prilika uvek ću joj se rado odazvati.

06

U tim trenucima se zapitam: šta li se sada nosi? Itekako pratim trendove, ali nekako sam izašla iz „fazona“ šta obući subotom uveče. Znam šta nikako ne bih obukla – ono što bih na neku proslavu kao što je na primer svadba. Takođe, postoje haljine, koje zovem maturske i mislim da im ponekad nije mesto ni na maturi, a kamoli u noćnom izlasku. Na primer, dobra majica ili košulja ukombinovana sa interesantnom suknjicom ili zanimljiv top sa farmericama koje naročito dobro stoje, fantastična ogrlica i ludo visoke štikle uvek su dobar izbor za mene. Haljina sjajnog kroja ili sasvim jednostava, ali ona za koju će vas svi pitati gde ste je kupili jer je nosite baš kako treba je takođe odličan izbor, posebno ako niste raspoloženi da kombinujete. Dovoljno se našminkati onako kako se preko dana ne šminkamo i već izgledamo potpuno drugačije.

03

Ostatak teksta pročitajte na sledećim stranama…

05 (2)

Dogodilo se to da sam jedne subote, za jednu priliku, želela da izgledam nekako između opuštenog i previše doteranog. Leto je, pa sam odlučila da obučem cvetnu i prilično upadljivu haljinu kada je boja u pitanju. Imala sam tašnicu iste boje sa zlatnim detaljem i omiljene, iako previsoke, preudobne zlatne sandale. Ciklama i zlatno u kombinaciji ipak ne mora da zađe u kič.

Odlučila sam se za diskretne, ali zanimljive minđuše i naravno nije bilo mesta za oglicu, a ni za narukvicu. Ne treba preterivati sa detaljima, posebno kada već imate nekoliko upadljivih. Bila sam vrlo zadovoljna izborom pa mi je i raspoloženje bilo na visokom nivou.

Kao i za svaku priliku, tako i za noćne izlaske važi pravilo da treba obući ono u čemu se dobro osećate. Ustvari ne, treba obući ono u čemu se osećate sjajno!

02

Tagovi: