Brzi mejkap: Zablistajte za 10 minuta!

by | novembar 29, 2015
Olja Grbić, Profesionalni šminker

Olja Grbić, Profesionalni šminker

Ponekad nam šminkanje oduzima suviše vremena, a nekad jednostavno nemamo dovoljno istog da se posvetimo preciznom senčenju i izvlačenju ajlajnera.

Kada se nađete u situaciji da imate svega desetak minuta da se spremite, preporučujem vam da odaberete neke lepe nijanse sedefastih senki, koje ćete bez velike muke i preciznosti, nanositi na kapke. Sve to izblendujte velikim ćetkicama i na kraju upotpunite jednom neprecizno izvučenom linijom krejona ili ajlajnera, koju takođe, morate izblendati, ali malom četkicom. Dakle sve se blenda, tako da nema mesta greškama.

U mom slučaju u pitanju je šminka za veče, tako da sam se odlučila za sigurnu varijantu, a to je sedefasta braon senka, koja je dovoljno tamna za veče. Za dodatni sjaj, dodala sam malo bronzane senke u obliku jedne tačkre preko braon senke. Na kraju neprecizno izvučen ajlajner, izblendan uz pomoć četkice i crne senke.

SAVET PLUS: Prikladne veštačke trepavice su uvek dobrodošle, ako imate dovoljno vremena na raspolaganju da ih korektno zalepite!

Sve moje blogove, savete i trikove pogledajte OVDE.

Tagovi: