Popunjavanje (iscrtavanje) obrva za prirodan look

by | jul 5, 2015
Olja Grbić, Profesionalni šminker

Olja Grbić, Profesionalni šminker

Ako želite da vaše obrve izgledaju lepo i prirodno, a da se ne primeti da ste ih popunjavali (iscrtavali), sledite korake prikazane u današnjem video snimku.

Obrve su po prirodi svog rasta slabije na samom pocetku, a kako biste bile u koraku sa današnjim trendom iscrtavanja obrva, uradite to na krajnje jednostavan način uz pomoć senki za obrve.

Koristite braon nijanse koje deluju prirodno, a ako zelite da ih dodatno istaknete, u večernjim satima, možete da dodate i malo crne senke.

20150629_213058

Uz pomoć jedne uglaste četkice, popunite obrve sa braon senkom tako što ćete početi da popunjavate obrve od sredine prema kraju, kako biste oslabile nanos boje (senke) na četkici. Sa ostatkom boje na četkici popunite i početak obrve.
Za dodatno isticanje obrva, ispod samog luka dodajte malo svetle senke (bele, boje vanile i sl…)

Savet plus: U slučaju da su vam obrve zaista slabe i neprimetne, prvo ih popunite sa gelom za iscrtavanje obrva (srednja braon nijansa), a zatim pređite preko toga sa malo tamnijom nijansom braon senke. Ako su vaše obrve po svojoj prirodi jake, nije preporučljivo da nanosite gel za iscrtavanje, jer će one tako izgledati prenapadno, pa je dovoljno da ih samo popunite sa senkom na delovima gde je to potrebno.

Tagovi: