Kao diva: Našminkajte se poput Irine, Rite, Sofije i Alesandre

by | jul 31, 2015
Šminkerka: Daniela Banović Čoban 061/25-25-055 www.sminkanje.rs

Šminkerka: Daniela Banović Čoban
061/25-25-055 www.sminkanje.rs

Priredila: Tamara Kovačević

Priredila: Tamara Kovačević

Naša šminkerka Daniela Banović Čoban otkriva make up trikove holivudskih diva. Saznajte uz pomoću kojih trikova ove popularne dame uvek izgledaju besprekorno i seksi.

Foto: Gulliver/Splash

Foto: Gulliver/Splash

1. Irina Šajk
Ukoliko volite prirodniji izgled odlučite se za diskretniju šminku poput Irinine. Nakon nanošenja pudera nanesite rumenilo nežnih roze nijansi. Na usne nanesite mat ruž u boji kože a fokus stavite na oči mačkasto izvučenim ajlajnerom. Možete dodati i malo crne olovke na donji kapak, ali pazite da bude što bliže liniji donjih trepavica kako bi pratila vaš oblik očiju.

Kako da se našminkate kao Rita Ora, Sofija Vergara i Aleksandra Ambrosio pogledajte na sledećim stranama…

Foto: Gulliver/Splash

Foto: Gulliver/Splash

2. Rita Ora
Ovakav make up možete nositi za večernje izlaske jer su oči prilično naglašene. “Smokey eye” je već dugo godina popularan zato što se može prilagoditi različitim prilikama i obliku očiju. Ovde imamo primer kako tamno siva senka može dobro da stoji osobama sa smeđim očima. Da biste dobili ovakav izgled tamno sivu senku nanesite na ceo kapak kao i ispod očiju, a zatim je izblendujte izvlačeći je malo ka gore u spoljašnjim uglovima gornjih kapaka kako bi oči delovale podignutije i otvorenije. Za još jači efekat svetlo sivu senku nanesite izdašno u unutrašnje uglove očiju. Usne nek budu u nude tonovima.

Foto: Gulliver/Splash

Foto: Gulliver/Splash

3. Sofija Vergara
Ukoliko imate nešto tamniji ten i tamnije oči slobodno se možete igrati crnim ili tamnim senkama što se ne preporučuje svakom. Ipak, treba imati mere. Nikako nemojte nanositi tamne senke visoko iznad pokretnog dela kapka, već samo malo u spoljašnjim uglovima. Već neko vreme su u trendu guste i prirodne obrve. Sofija ponosno nosi svoje prirodne obrve, a ukoliko imate veoma tanke i retke obrve poslužite se puderom ili olovkom za obrve pa ih popunite. Na usne možete slobodno naneti ruž u nekoj malo tamnijoj nijansi.

Foto: Gulliver/Splash

Foto: Gulliver/Splash

4. Alesandra Ambrosio
Prirodnim lepoticama nije potrebno puno šminke. Kao što vidimo i ovde imamo potpuno prirodne obrve, uz malo ajlajnera. Potrebno vam je malo rumenila i sjaj za usne i spremne ste. Ovakavu šminku možete nositi u bilo kojoj prilici, u zavisnosti od vaših afiniteta, od šopinga, preko posla pa sve do večernjih izlazaka.

Tagovi: