Categories L&Z akcije

L&Z i Mg Mivela na Fruškogorskom maratonu

Četvrtu godinu zaredom, redakcija magazina “Lepota i zdravlje”, zajedno sa čitateljkama, učestvovala je na Fruškogorskom maratonu koji je ponovo okupio veliki broj planinara, maratonaca, ljubitelja prirode i zaljubljenika u Frušku goru. 

41. Fruškogorski maraton imao je posebnu draž jer je planinare i ljubitelje prirode pratilo sunce i divno prolećno vreme. Staza “Lepote i zdravlja”, duga 23 kilometra, možda je na prvi pogled delovala nesavladivo, ali naši prijatelji iz Mg Mivele potrudili su se da na tri kontrolne tačke do cilja svim učesnicima obezbede osveženje – Mg Mivelu, Janu i Jana vitamine.

Preko 30 učesnika #LZmaraton2018 staze, u brendiranim majicama sa logom našeg magazina, na putu do cilja imalo je priliku da uživa u specijalnim “markerima L&Z staze” – citatima najvećih svetskih mislilaca. Svaka od naših poruka bila je ujedno i motivacija da učesnici nastave dalje do cilja.

Čitateljka magazina “Lepota i zdravlje”, Tamara Vukobrat, ove godine verovatno je ostvarila i rekord naše staze, jer je na cilj stigla za 4 sata i 56 minuta. Iako #LZmaraton2018 staza nije bila takmičarskog tipa, bili smo stvarno iznenađeni za koliko vremena je učesnica uspela da stigne na cilj, a kako sama kaže, malo teže joj je bilo samo u početku, da bi posle najviše uživala u prelepoj prirodi Fruške gore. Tamara je na poklon dobila vikend za dvoje u prelepom ambijentu Country cluba “Zdravkovac”. Da će njihov vikend biti istinsko uživanje svedoče fotografije “Zdravkovca”, koje možete pogledati ovde.

 

Poklone su dobile i dve čitateljke koje su sledeće stigle na cilj: Jovana Nešić i Jovana Jovković, i to ruksacima prestižnog švedskog brenda outdoor opreme, Fjällräven Kånken Greenland, koji su napravljeni od recikliranog materijala.

Album sa fotografijama, koji najbolje dočarava kako smo se proveli na “Stazi Lepote i zdravlja” u okviru 41. Fruškogorskog maratona, možete pogledati na OVOM linku.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA