Categories POKLONI I AKCIJE

#couplegoals: Izbor za najlepši ljubavni par

Dragi naši, u skladu sa mesecom ljubavi, kreirali smo najromantičnije darivanje do sada! U okviru rubrike lepotaizdravlje.rs u štampanom izdanju LZ magazina pozvali smo vas da nam šaljete fotografije sa vašim partnerom i odgovor na pitanje “Kako je izgledao vaš prvi sastanak?” A najlepša fotka po izboru redakcije osvojiće specijalan poklon. Ko je dobitnik spa dana u wellness centru Jai Thai pročitajte na poslednjoj stranici!

 

Ovo su vaše fotografije i odgovori: 

#1 Spasić Jelena

“Naš prvi sastanak je bio u Kragujevcu. Ja sam bila studentkinja 1. godine Ekonomskog fakulteta, a moj dečko 3. godina Mašinskog fakulteta. Dogovorili smo se da se nađemo u gradu i šetali smo i pričali. Primetila sam da me gleda nežno i romantično, prišao mi je bliže i poljubio me. Nakon toga smo otišli u restoran na ručak,a onda smo kupili slatkiše,koje smo jeli u parku i nastavili da se ljubimo. Od tog dana smo zajedno punih 10 godina. U junu 2017. smo se venčali… ”

#2 Dragana Žikić

“Naš prvi sastanak je izgledao i bio kao da smo se poznavali godinama unazad, kao stari prijatelji koji su se sreli posle niza godina, iako nam je to bio drugi susret i viđenje. Pričali smo o svemu i svačemu, otvoreno, iskreno, bez ustručavanja, da sam se na kraju istog zamislila – otkud mi toliko hrabrosti da momku koga vidim drugi put u životu kazem sve to?
Kasnije su nam radili uporedni horoskop i rekli da se naše duše vole i sreću niz života unazad a mi smo sigurni da ćemo se sresti i voleti i u budućim životima.”
#3 Zorana Milenković 
“Ukratko ću vam opisati prvi sastanak. To je bilo 11.02.2016. Nakon dugog dopisivanja rešili smo da se vidimo.Naravno on je došao po mene pa smo otišli do grada gde sam ja neplanski srela svoga brata, što je za njega bilo čudo da imam dečka.Lepo sam se provela na prvom sastanku šetajuci sa svojim tadašnjim dečkom, sada već suprugom. Jedino što mogu da kažem da sam se zaljubila na prvi pogled i ubrzo posle toga sam ostala u drugom stanju i sada imamo sina od godinu dana.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA