Categories POKLONI I AKCIJE

Da li je vreme za vaš body&soul reinventing? + POKLON

Lepota & zdravlje i Dragana Jovanović, renomirani life, health & business coach i trener za lični razvoj, pomažu vam da ovo leto iskoristite da unapredite sebe i poboljšate kvalitet svog života. Izaberite jedan od tri modela Body&Soul koncepta i imaćete priliku da uživo s Draganom Jovanović krenete putem promena. Ovog leta promenite svoj život!

 

Kako da učestvujete:
Da biste učestvovali u ovom programu koji smo za vas osmilislili sa Draganom Jovanović, neophodno je da nam napišite u mejlu šta vas muči (do 1.000 karaktera) i kako biste želeli da vam Dragana pomogne “u četiri oka”.

Reinventing model: Život pun energije!
Ukoliko ste iscrpljeni, umorni, često vam nedostaje energije, zavisni ste od kofeina i šećera. Jedva čekate kraj radnog dana, petak i godišnji odmor – ovo može biti idealan program za vas.

Reinventing model: Oporavak i odmor!
Ukoliko ste multitasking osoba i žonglirate neprekidno izumeđu porodičnih i poslovnih obaveza, sebi posvećujete malo, ili nimalo pažnje, onda bi je ovo pravi program za vas.

Reinventing model: Igrajte u timu!
U korporativnom svetu odgovornost za stres pripada celom timu, a ne samo pojedincu. Reinventing tim će doprineti da svi njegovi članovi postignu više zadovoljstva u radu, te tako ostvare bolji doprinos u poslu na kom zajednički rade!

Prijave šaljite na mejl: lepotaizdravlje@color.rs


Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA